Close
Current site: website_MasterHU
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterTSH
Home node: /sitecore/content/MasterTSH/home
Language: Hungarian (Hungary) : magyar (Magyarország)
Index : mastertsh_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Leila Bekhti

Leila Bekhti

Leïla Bekhti filmes karrierje majdnem véletlenül kezdődött. Első lépéseit Kim Shapiron kamerái előtt tette a "Sheitan" című filmben, 2005-ben Vincent Cassel oldalán. Teljesítménye lenyűgöző volt és hamarosan több felkérést is kapott. 2005-ben Leïla szerepet kapott a "Harkis" című tévéfilmben. 2006-ban pedig Zarka szerepét a "Paris Je T’Aime" című filmben. Ugyanebben az évben szerepet kapott még a "Mauvaise Foi" című filmben is. A 2008-as és 2009-es év fordulópontot jelentettek a karrierjében, amikor 2 fontos szerepet is kapott: a fellagha lánya Jean François Richet "Mesrine" című filmjében és Djamila szerepe Jacques Audiard "A Próféta" című filmjében. Ez a film több díjat is nyert a Cesar díjkiosztón és lehetővé tette a fiatal színésznő számára, hogy a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére léphessen.

Leila 2009-ben ismerte meg Géraldine Nakachet, aki kifejezetten az ő számára írt egy szerepet első filmjében, a "Tout Ce Qui Brille"-ben. Bekhti ragyogott a filmben és hamarosan meghódította egész Franciaországot. Szerepéért a "Legígéretesebb Színésznő" elismerést kapta a francia moziipartól a 2011-es Cesar díjátadón – ami biztos elismerése tehetségének.

Emlékszem, hogy már egészen kiskoromban is hallottam a L’Oréal termékeiről és hirdetéseiről. Ennek az álom csapatnak a tagjának lenni és lehetőséget kapni, hogy kimondjam a magam módján én is, hogy "Mert megérdemlem" hihetetlen élmény a számomra.

All Ambassadors

Subscription

Thank you for your interest in the L’Oréal Paris.
Your subscription has been entered.
In a few minutes you will receive our latest Newsletter on your email.

Unsubscription

You have just asked to unsubscribe to our newsletter
on the follow email: [email protected]
To confirm, please click on ‘unsubscribe’ link

Cursor-details