Close
Current site: website_MasterHU
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterTSH
Home node: /sitecore/content/MasterTSH/home
Language: Hungarian (Hungary) : magyar (Magyarország)
Index : mastertsh_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
Lucky Blue Smith

Lucky Blue Smith

A futók kedvence és világszerte a legnagyobb férfi modellként emlegetett Lucky Blue a L'Oréal Men Expert új, alfa hím generációjának a megtestesítője.

Lucky Bluet 12 évesen szerződtette egy modell ügynökség és alig egy évvel később már a kifutókon debütált. Láthattuk a legnagyobb divatházak bemutatóin Londonban, Milánóban és Párizsban, és a legnagyobb divatfotósok kamerája előtt, mint Annie Leibovitz, Mario Sorrenti és Steven Klein. A kemény munka és a siker Lucky Blue számára hirtelen következett, amikor szinte megrohamozta őt a divatvilág. Platina szőke haja és acélkék szeme, James Deanre emlékeztető stílusa révén Lucky Blue a lazaság megtestesítője. 2015-ben a GQ magazin listáján a 2. legelegánsabb férfi díját érdemelte. Az elérhetőség Lucky Blue legfőbb jellemzője, hiszen közel két millió követője a mai napig minden mozdulatáról értesülhet, és fel is kérte a rajongóit, hogy jöjjenek, látogassák meg, készítsenek vele selfiket. A modellkedés mellett Lucky Blue egyéb kreatív elfoglaltságokat is kedvel, mint a zene és a színészet. 11 évesen alapította az Atomfegyver együttest három modell lánytestvérével, és főszerepet játszik a Szerelem örök című, Rob Diamond által rendezett filmben.

Amikor megkérdezték, hogy szeretnék-e a L’Oréal Men Expert ápolók arca lenni, nagyon izgalmasnak és megtisztelőnek éreztem a felkérést. Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a L'Oréal családhoz és, hogy minden nap csodálatos termékeket használhatok!

All Ambassadors

Subscription

Thank you for your interest in the L’Oréal Paris.
Your subscription has been entered.
In a few minutes you will receive our latest Newsletter on your email.

Unsubscription

You have just asked to unsubscribe to our newsletter
on the follow email: [email protected]
To confirm, please click on ‘unsubscribe’ link

Cursor-details