Barber Club Hosszú szakállra és bőrre való olaj

Gondoskodik a hosszú szakáll napi védelméről, enyhíti a viszketést és táplálja az alsó bőrréteget.

Oil Long Beard And Skin Barber Club Packshot
Kihagy a csúszka: Complementary Images
Férfi Barberclub Long Beard Oil Packshot Closed
Férfi Barberclub Long Beard Oil Texture Swatch
Férfi Barberclub Long Beard Oil Texture
Men Barberclub Range Product Detail
Hogyan hat? Hosszú szakállra: Rendezi, puhítja és simítja az arcszőrt, zsíros érzet nélkül. Az arcbőrre: táplálja a szakáll alatti bőrt, miközben enyhíti a viszketést és az irritációt is. A borbély tippjei: Hosszú szakállra használja minden nap: 1. Helyezze a kívánt adag olajat (a szakáll hosszától függően 2 vagy 3 csepp) a tenyerébe, majd dörzsölje össze a tenyerét az egyenletes eloszlásért. 2. Masszírozza be az olajat az arcszőrzetbe és a bőrbe. A még rendezetteb hatásért, fésülje ki a szakállát egy hajkefével vagy fésűvel. 3. Használat után mosson kezet. Végre itt a mindennapos védelmet nyújtó gondoskodás hosszú szakállra is. Enyhíti a viszketést és táplálja az alsó bőrréteget. Fedezze fel a & L’Oréal Barber Clubhosszú szakállra & és bőrre való olajat , amely gazdag a szakállat rendező és kondicionáló természetes olajokban, és nem hagy zsíros érzetet. Szilikon-, parabén- és színezékmentes, emellett nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Mit tud? Hosszú szakállú férfiaknak: Rendezi, kondicionálja és erősíti az arcszőrzetet anélkül, hogy zsíros érzetet keltene a szakállon vagy a bőrön. Az alsó bőrrétegnél: A kellemes formula enyhíti a viszketést és diszkomfort-érzetet.
Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polybutene, Alcohol Denat., Parfum / Fragrance, Caprylyl Glycol, Benzyl Salicylate, Pentaerythrityl Tetra-Di-Tbutyl Hydroxyhydrocinnamate, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Benzyl Alcohol, Limonene Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Cedrus Atlantica Bark Oil, Linalool, Eugenol, C Innamal, Eucaly P Tus Globulus Leaf Oil, Fusanus Spicatus Wood Oil, Citronellol, Tocopherol, Citric Acid.
Használja minden reggel hosszú szakállára: 1. Helyezze a kívánt adag olajat (a szakáll hosszától függően 2 vagy 3 csepp) a tenyerébe, majd dörzsölje össze a tenyerét az egyenletes eloszlásért. 2. Masszírozza be az olajat az arcszőrzetbe és a bőrbe. A még rendezetteb hatásért, fésülje ki a szakállát egy hajkefével vagy fésűvel. 3. Használat után mosson kezet. Kerülje a szemkörnyék területét. Szembe kerülés esetén azonnal öblítse ki alaposan.
Kihagy a csúszka: Body Care Articles

Fedezzen fel még több tippet és trükköt

Tegye boldoggá bőrét

Kihagy a csúszka: Full Range

Javítsa a rutinját

Szeresse új megjelenését: