brilliant-signature 302 Be Outstanding - Brilliant Signature hosszantartó fényes ajakrúzs

Hosszan tartó, fényes ajakrúzs intenzív színekkel és extra könnyű textúrával a L'Oréal Paris-tól.

Termékadatok
Gyönyörűen kontúrozott és kiemelt ajkakra vágyik? Ha igen, akkor a Color Riche ajakkontúr ceruza Önnek való! Határozott kontúr? Telt ajkak? Formázza ajkait, ahogyan csak szeretné!
Összetevők
  • Pro-Retinol

    A Pro-Retinol (vagy A-provitamin) a retinol stabil származéka, amely tárolható az epidermiszben, és érzékeny bőrre is megfelelő. A bőr fokozatosan biológiailag retinollá átalakítja. Segít javítani az epidermális szerkezetet, és elősegíti a regenerációt, a felületi ráncok és a barna foltok megjelenésének csökkentéséért. A Pro-Retinol a RevitaLift ránctalanító és feszesítő krémek, illetve a RevitaLift Cicacreme egyik fő összetevője.

OCTYLDODECANOL ●AQUA / WATER ●TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE ●ETHYLCELLULOSE ●SORBITAN STEARATE ●ALCOHOL ●CETYL ALCOHOL ●PHENOXYETHANOL ●SODIUM LAURYL SULFATE ●SUCROSE COCOATE ●HYDROXYPROPYL GUAR ●CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE ●SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE ●CALCIUM SODIUM BOROSILICATE ●LINALOOL ●ALUMINA ●MAGNESIUM SILICATE ●ALUMINUM HYDROXIDE ●BARIUM SULFATE ●TIN OXIDE ●SILICA ●PARFUM / FRAGRANCE ●
Használat
302 Be Outstanding
brilliant-signature
302 Be Outstanding - Brilliant Signature hosszantartó fényes ajakrúzs