Próbálja ki az egynapos Colorista Spray hajsminket, amely a következő hajmosásig tart. Ultra könnyű formula spray applikációval. Az eredmény a következő samponos mosásig tart. A L'Oréal Paris Colorista hajsmink könnyen hajra fújható pigmentjei azonnal beszínezik a sötét és világos hajat is, így kötelezettségek nélkül fesheti a haját! A Colorista hajsmink termékcsalád könnyű mikroport tartalmaznak, amelyek a hajra kerülve azonnal beszínezezik azt, és hatásukat egész nap, illetve az első samponos hajmosásig tartják. Amikor úgy ítéli meg, egy L'Oréal Paris samponnal mossa ki a hajából. A 8 különböző árnyalatban kapható Colorista hajsmink ideális minden hajszínhez és hajtípushoz.
Isobutane, Ethyl Trisiloxane, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77510 / Ferric Ferrocyanide, Mica, Trimethylsiloxysilicate, Methyl Trimethicone (F.I.L. C191625/2)
Fújja 15 cm távolságból a hajára. A még intenzívebb eredményért fújja hosszabb ideig. A sellőszerű hatás eléréséhez különböző hajtincsekre alkalmazzon különböző színeket. *Kerülje a szembe jutást. A Colorista hajsmink termékcsalád könnyű mikroport tartalmaz, amely a hajra kerülve azonnal beszínezi azt, és hatását egész nap, illetve az első samponos hajmosásig tartja.