Elseve Color Vive színvédő hajpakolás, 300 ml

A lenmagelixírrel és UV-szűrővel gazdagított hajpakolás mélyrehajtó, intenzív ápolást biztosít a krémes állagának köszönhetően.

Termékadatok
Segít rögzíteni a festett színt és megőrizni a ragyogását akár 10 hétig.*
*Műszeres teszt a sampon és hajpakolás együttes használata után.
A tápláló koncentrátumot és UVA-/UVB-szűrőket tartalmazó Elvive Colour Protect Masque hajpakolás gazdag, krémes állagú és színvédő elixírt is tartalmaz az intenzív ápolás érdekében. 1. A színvédő elixír védi a festett haj csillogását. 2. A koncentrátum megváltoztatja a haj kinézetét, és selymes tapintásúvá teszi azt. 3. Védi a festett hajat a külső behatásokkal szemben. Összetétele hajszínvédő elixírrel, UV-szűrővel és tápláló hatóanyagokkal gazdagított, és két lépésben hat: 1. Segít táplálni és védeni a hajat: A hajat selymesen puha tapintásúvá és intenzíven táplált érzetűvé varázsolhatja. 2. Segíthet meghosszabbítani a ragyogást: A hajszín ragyogónak tűnhet, mint a festés utáni első napokban.• Ragyogó fény. • Védett, táplált és selymes haj.• A festett haj ragyogása tartósabbnak és fényesebbnek látszik.
Összetevők
Aqua / Water, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Quaternium, 87, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Ci 14700 / Red 4, Ci 19140 / Yellow 5, Tocopherol, Cocos Nucifera Oil / Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Acetic Acid, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trideceth, 5, Trideceth, 10, Chlorhexidine Digluconate, Poly(Linseed Oil), Candelilla Cera / Candelilla Wax, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzophenone, 4, Propylene Glycol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, 2, Oleamido, 1, 3, Octadecanediol, Alpha, Isomethyl Ionone, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Bht, Hexyl Cinnamal, Glycerin, Parfum / Fragrance. (F.I.L. C205040/1).
Használat
Használat: A még alaposabb ápolás érdekében használja előtte a Colour Protect színvédő sampont. Csavarja ki a felesleges vizet a hajából, és masszírozza a hajába teljes hosszában hajpakolást. Hagyja hatni 2-3 percig. Könnyen kiöblíthető. Óvintézkedések: Szembe kerülés esetén azonnal öblítse ki.
Társadalmi és környezetvédelmi hatás

A L'Oréal Paris elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz. Számítási módszertanunk független tudományos szakértők által is értékelt, és az adatok a Bureau Veritas független könyvvizsgáló által ellenőrzöttek.

SCORE B

Szénlábnyom

94g1 Szénlábnyom - használati adagonként:
67g per 10mL

Vízlábnyom:

7.12 Vízlábnyom - használati adagonként:
5 per 10mL

Gyártási körülmények:

Gyártási hely: Olaszország. Fenntartható üzemben készült.
Hulladékhasznosítás: 100%
Megújuló energia: >99%

A csomagolás környezeti hatása:

Tanúsítvány: 0%
Újrahasznosított anyagok aránya3 : 0%
Újrahasznosítható4 :
Újratölthető vagy újrahasználható: Nem

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

1 Gramm CO2-egyenértéken [a(z) „hajbalzsam és hajpakolás” kategória esetében átlagosan = 104g]
2 A vízre vonatkozó mutató, beleértve a vízminőséget + vízhiányt (m3) – a(z) „hajbalzsam és hajpakolás” kategória esetében átlagosan = 8.8
3 A zárórendszeren kívül
4 Az újrahasznosítási előírások a hely szerint változhatnak

Fedezze fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!

Elseve
Color Vive színvédő hajpakolás, 300 ml
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Kezdőlap" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/haj", "name": "Haj" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/haj/hajapolas", "name": "Hajápolás" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/hajapolas/elseve", "name": "Elseve" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/hajapolas/elseve/color-vive", "name": "Elseve Color Vive" } } , { "@type":"ListItem", "position": 6, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/elseve/color-vive/color-care-szinvedo-hajpakolas", "name": "Color care színvédő hajpakolás" } } ] }