Elseve Extraordinary Clay tisztító balzsam, 200 ml

Ápoló hajbalzsamunk tökéletesen megfelel arra, hogy regenerálja a zsíros hajtöveket és a száraz hajvégeket.

Termékadatok
Az Extraordinary Clay sampon megtisztítja a hajtöveket és hidratálja a hajhosszt. 3 jótékony hatású agyagot tartalmazó összetételének köszönhetően haja frissnek, könnyűnek és teljes hosszán hidratáltnak érződik elnehezítés nélkül. Érezze a frissességet és könnyedséget, akár 72 órán* át! *Műszeres teszt a termékcsaládba tartozó sampon + balzsam használatával. A zsíros haj az egyik leggyakrabban előforduló probléma világszerte, amelyről a nők beszámolnak. Ha a tiszta érzésű haj eddig esetleg csak álom volt Önnek, a L'Oreal Paris szakértőinek köszönhetően megvalósulhat! Bemutatjuk a L'Oréal Paris első 3 jótékony hatású agyagot tartalmazó samponját, amely segít megszüntetni a zsíros haj érzetét. Élvezze a nagyon könnyű Extraordinary Clay sampon lágy, krémes állagát, és legyen friss, könnyed, vitalitással teli, ragyogó haja! A L'Oréal Paris Laboratories első alkalommal kombinált HÁROMFÉLE FINOMÍTOTT AGYAGOT, létrehozva legelső kiegyensúlyozó termékcsaládját a tökéletesen kiegyensúlyozott haj érdekében. 72 órán át tartó mélytisztító hatás, frissességet, könnyedséget és légiességet kölcsönözve a hajtöveknek. Hidratálja a száraz hajat egészen a hajvégekig, és szép esésű hajat varázsol. Puhítja, csillogóvá és ruganyossá teszi a hajat. A finom agyagos kombináció tisztítja, hidratálja és gyönyörűvé teszi a hajat.
Összetevők
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycine Soja Oil / Soybean Oil, Cetylersters, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Argilla / Magnesium Aluminum Silicate, Chlorhexidine, Dihydrochloride, Salicylic Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzyl, Salicylate, Montmorillonite, Isopropyl Alcohol, Kaolin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Bht, Citric Acid, Citronellol, Hexylcinnalmal, Glycerin, Parfum / Fragrance (C180281/1).
Használat
Az Extraordinary Clay samponozás előtti hajpakolás használata után masszírozza gyengéden a nedves hajba és a fejbőrbe, majd öblítse ki.
Társadalmi és környezetvédelmi hatás

A L'Oréal Paris elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz. Számítási módszertanunk független tudományos szakértők által is értékelt, és az adatok a Bureau Veritas független könyvvizsgáló által ellenőrzöttek.

SCORE B

Szénlábnyom

101g1 Szénlábnyom - használati adagonként:
71g per 10mL

Vízlábnyom:

7.92 Vízlábnyom - használati adagonként:
5.5 per 10mL

Gyártási körülmények:

Gyártási hely: Franciaország. Fenntartható üzemben készült.
Hulladékhasznosítás: 100%
Megújuló energia: >99%

A csomagolás környezeti hatása:

Tanúsítvány: 0%
Újrahasznosított anyagok aránya3 : 100%
Újrahasznosítható4 :
Újratölthető vagy újrahasználható: Nem

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

1 Gramm CO2-egyenértéken [a(z) „hajbalzsam és hajpakolás” kategória esetében átlagosan = 108g]
2 A vízre vonatkozó mutató, beleértve a vízminőséget + vízhiányt (m3) – a(z) „hajbalzsam és hajpakolás” kategória esetében átlagosan = 9.8
3 A zárórendszeren kívül
4 Az újrahasznosítási előírások a hely szerint változhatnak

Fedezze fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!

Elseve
Extraordinary Clay tisztító balzsam, 200 ml