Kihagy a csúszka: Complementary Images
120 Stick  Infaillible Alapozó Toll Texture
120 Stick  Infaillible Alapozó Toll  Packshot Closed
Alapozó Infaillible Közepes Bőr Alapozó Toll  Arm Swatch
Alapozó Infaillible Világos Bőr Alapozó Toll  Arm Swatch
Alapozó Infaillible Sötét Bőr Alapozó Toll Skin Arm Swatch
Alapozó Infaillible Alapozó Toll Product Detail 3
A minőségi L’Oréal Paris Infaillible termékcsalád egységesíti az arcbőre színárnyalatát és elfedi az apróbb hibáit. Infaillible make-up toll: a L'Oréal Paris első stiftje, amellyel lágy vagy határozott vonalat húzhat, hogy sminkje mindig #selfieready legyen. Infaillible make-up toll Minden bőrtípushoz ideális, krémes, nem nehéz, erősen pigmentált textúrája nagyszerűen a bőrbe olvad & rétegelhető, közepes vagy erős fedése, rétegelhető állaga lehetővé teszi, hogy rétegről & rétegre alakítsa ki saját egyedi megjelenését a kívánt intenzitással, elnehezítés nélkül. Köralakú stiftjének köszönhetően az arc széleit is jól eléri, hosszú kiszerelése pedig mindennapos használatra és akár út közbeni használatra is nagyszerű. Tegye ragyogóvá az egész arcát a bőréhez illő árnyalattal, az egységes hatásért. Varázsoljon teltebbé bizonyos területeket egy világosabb árnyalattal. Vagy karcsúsítsa & kontúrozza az arcát egy sötétebbel. Rengeteg lehetőség. 19 árnyalatban kapható a legvilágosabbtól a legsötétebbig.
Dimethicone, Octyldodecyl Neopentanoate, Phenyl Trimethicone, Dicaprylyl Carbote, Hydrogeted Jojoba Oil, Nylon-12, Ethylhexyl Methoxycinmate, Hydrogeted Polyisobutene, Silica Dimethyl Silylate [no] /Silica Dimethyl Silylate, Polyethylene, Talc, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminum Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Bht, Tocopherol, [+/- Tartalmazhat Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Mica, ] F.I.L B208403/1.
Fedje el & egységesítse: válassza a bőréhez illő árnyalatot & vigye fel az egész arcára, majd oszlassa el finoman & szabályozza a fedés mértékét a folyamat megismétlésével Varázsolja teltté & tegye ragyogóvá: húzzon vonalat bizonyos területekre: a szem alatti részre az orcákig, az orra hegyétől a homlokáig, az állára & az orcáira Karcsúsítsa & kontúrozza: húzzon vonalakat a homloka felső ívére, az arccsont alá & az állkapocs vonalára Oszlassa el INFAILLIBLE alapozó szivacsunkkal!
Kihagy a csúszka: Body Care Articles

Fedezzen fel még több tippet és trükköt

Tegye boldoggá bőrét

Kihagy a csúszka: Full Range

Javítsa a rutinját

Szeresse új megjelenését: