Infaillible Total Cover Korrektor paletta 1 Universal

A ragyogásért, korrigálásért és semlegesítésért.

Korrektor Universal 1 Infaillible Total Cover Korrektor Palette Packshot
Kihagy a csúszka: Complementary Images
Face Corrector Palette Infaillible Total Cover Texture
Face Corrector Palette Infaillible Total Cover Packshot Open
L'Oréal Paris  SMINK INFAILLIBLE TOTAL COVER TOTAL COVER PALETTE 1  FACE CHARTE
L'Oréal Paris  SMINK INFAILLIBLE TOTAL COVER TOTAL COVER PALETTE 2  FACE CHARTE
L'Oréal Paris  SMINK INFAILLIBLE TOTAL COVER TOTAL COVER PALETTE 3  FACE CHARTE
L'Oréal Paris  SMINK INFAILLIBLE TOTAL COVER TOTAL COVER PALETTE 4  FACE CHARTE
Különleges arckontúr paletta a L'Oréal Paris-tól. Kontúrozza arcát művészien! A világosabb színárnyalat kiemel, a sötétebb pedig formáz. A L'Oréal Paris első korrektor palettája 2 erős fedésű korrigáló árnyalattal és 3 fedő árnyalattal. A könnyű formula lehetővé teszi, hogy akár több réteget is felvigyen és egyenletes, sima eredményt nyújt.
Isostearyl Neopentanoate, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Titanium Dioxide, Cera Microcristalli /Microcrystalline Wax, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Phenyl Trimethicone, Copernicia Cerifera Cera / Caruba Wax, Kaolin, Polyethylene, Stearic Acid, Aluminum Hydroxide, Alumi, Acetyldipeptide-1 Cetyl Ester, Toluene Sulfonic Acid, [+/- Tartalmazhat: Ci 77891/ Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 45410 / Red28 Lake, Ci 19140 / Yellow 5 Lake, Ci 42090 / Blue 1 Lake]. (F.I.L. B190441/1).
Élénkítse fel a fakó arcbőrt és fedje el a sötét karikákat egy egyenletes, lila réteggel az adott területen. Ezután vigyen fel egy korrektor réteget a lila árnyalat elfedéséért, a széleket jól eldolgozva a gyönyörű alapért.  Semlegesítse a pirosságot a zöld korrektorszín rétegzésével egészen addig, amíg az teljesen elfedi a pirosságot. Utána vigyen fel egy fedőréteget a zöld szín elfedéséért,  a széleket az alaposan eldolgozva az egyenletes eredményért.
Kihagy a csúszka: Body Care Articles

Fedezzen fel még több tippet és trükköt

Tegye boldoggá bőrét

Kihagy a csúszka: Full Range

Javítsa a rutinját

Szeresse új megjelenését: