Micellar Water Skin Expert Fresh Micellás Víz Normál és Kombinált Érzékeny Bőrre, 400 ml

Tisztított vízzel készült micellás víz a smink eltávolítására, valamint a bőr lemosására és tisztítására.

Face Lotion Combination Skin Miceláris víz Packshot
Miceláris víz Mixte Skin Packshot Back
A L’Oréal Paris micellás víz pár perc alatt alaposan eltávolítja a sminket az arcáról, ugyanakkor megtisztítja arcbőrét a mindennapi szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől is. Eltávolítja a sminket: Eltávolítja a sminket az arcról, a szemekről és az ajakról egyetlen kíméletes mozdulattal, dörzsölés és leöblítés nélkül. Tisztít: Finoman eltávolítja a szennyeződéseket. Megnyugtat: A nyugodtabb, irritációktól mentes bőrért. Normál és kombinált bőrre Hipoallergén – parfümmentes – alkoholmentes. Bőrgyógyászati és szemorvosi felügyelet mellett tesztelt. Eltávolítja a sminket, tisztít, nyugtat. 400 ml-es palack.
Aqua / Water, Hexyleneglycol, Poloxamer 184, Disodiumcocoamphodiacetate, Disodium Edta, Polyaminopropyl Biguanide. (F.I.L. B165931/2).
1. Vigyen fel minden reggel és este bőséges mennyiséget egy vattakorongra 2. Száraz bőrön alkalmazza, simítsa végig vele az arcát, nem szükséges dörzsölni vagy leöblíteni 3. Nyomkodja óvatosan a szempillákra, szemhéjra és az ajkakra, majd egyszerűen törölje le