Rare Flowers Flowers Tej Száraz és érzékeny bőrre, 400 ml

Gyengéd sminklemosó a kényelmes érzetű és friss bőrért, minden nap.

Termékadatok
A L’Oréal Paris Precious Flowers sminkeltávolító teje eltávolítja az arcról a sminket és minden egyéb szennyeződést, miközben selymessé és tisztává teszi az arcbőrt. Finom virágillattal a különleges, érzéki élményért. A rózsakivonat bőrpuhító és a bőr kellemetlen érzetét enyhítő hatásáról, míg a jázminkivonat bőrvédő és nyugtató tulajdonságairól ismert. A L'Oréal Paris Laboratories kiválogatta és egyetlen sminklemosó tejben kombinálta a rózsa és jázmin virágok kivonatát a puha, kényelmes érzetű és friss bőrért minden nap. A krémes textúra eltávolítja a sminket, táplálja és finom védőréteggel vonja be bőrét.
Összetevők
Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Zea Mays Germ Oil / Corn Germ Oil, Jasminum Officile Extract / Jasmine Flower Extract, Rosa Gallica Flower Extract, Sorbitol, Carbomer, Triethanolamine, Lecithin, Disodium Cocoamphodiacetate, Carrageen, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Pentaerythrityl Tetradi- T-Butyl Hydroxyhydrocinmate, Methylparaben, Phenoxyethanol, Ethylparaben, Lilool, Limonene, Citral, Parfum / Fragrance. (F.I.L. B196165/1).
Használat
Vigye fel minden reggel és este egy vattakorongra, és törölje át vele az arcát és a nyakát.
Társadalmi és környezetvédelmi hatás

A L'Oréal Paris elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz. Számítási módszertanunk független tudományos szakértők által is értékelt, és az adatok a Bureau Veritas független könyvvizsgáló által ellenőrzöttek.

SCORE B

Szénlábnyom

10g1 Szénlábnyom - használati adagonként:
20g per 10mL

Vízlábnyom:

0.92 Vízlábnyom - használati adagonként:
1.7 per 10mL

Gyártási körülmények:

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.
Hulladékhasznosítás: 100%
Megújuló energia: 46%

A csomagolás környezeti hatása:

Tanúsítvány: 0%
Újrahasznosított anyagok aránya3 : 0%
Újrahasznosítható4 :
Újratölthető vagy újrahasználható: Nem

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

1 Gramm CO2-egyenértéken [a(z) „sminklemosó” kategória esetében átlagosan = 21g]
2 A vízre vonatkozó mutató, beleértve a vízminőséget + vízhiányt (m3) – a(z) „sminklemosó” kategória esetében átlagosan = 9.3
3 A zárórendszeren kívül
4 Az újrahasznosítási előírások a hely szerint változhatnak

Fedezze fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!

Rare Flowers
Flowers Tej Száraz és érzékeny bőrre, 400 ml
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/borapolas", "name": "Bőrápolás" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/borapolas/arcapolas", "name": "Arcápolás" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/arcapolas/rare-flowers", "name": "Rare Flowers" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/rare-flowers/arctisztito-tej-szaraz-es-erzekeny-borre", "name": "Arctisztító tej száraz és érzékeny bőrre" } } ] }