Rare Flowers Arctonik normál és kombinált bőrre

Gyengéd sminklemosó a kényelmes érzetű és friss bőrért, minden nap.

Toner Kombinált bőrreRare Flowers Packshot
Kihagy a csúszka: Complementary Images
Arc Tonic Fleurs Rares Packshot Back
Arc Tonic Fleurs Rares Texture
A L’Oréal Paris Precious Flowers tonik használata az arctisztítás utolsó lépését jelenti. Eltávolítja a smink és a szennyeződések maradványait és üdévé teszi az arcbőrt. Finom virágillattal a különleges, érzéki élményért. A rózsakivonat bőrpuhító és a bőr kellemetlen érzetét enyhítő hatásáról, míg a jázminkivonat bőrvédő és nyugtató tulajdonságairól ismert. Bőrgyógyászati és szemorvosi ellenőrzés mellett tesztelt. A l'Oréal Paris Laboratories kiválogatta és egyetlen tonikban kombinálta a rózsa és jázmin virágok kivonatát a puha, kényelmes érzetű és friss bőrért, minden nap. A friss textúra felpezsdíti a bőrt és eltávolítja a szennyeződések utolsó nyomát is a tökéletesen tiszta arbőrért.
Aqua / Water, Alcohol Det., Glycerin, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Peg-60 Hydrogeted Castor Oil, Rosa Gallica Flower Extract, Sorbitol, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Propylene Glycol, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Pentylene Glycol, Lilool, Limonene, Parfum / Fragrance. (F.I.L. B196162/1)
Vigye fel minden reggel és este egy vattakorongra a Fine Flowers arctej vagy arclemosó használata után, majd törölje át vele az arcát és a nyakát. Kerülje a szemkörnyéket.
Kihagy a csúszka: Body Care Articles

Fedezzen fel még több tippet és trükköt

Tegye boldoggá bőrét

Kihagy a csúszka: Full Range

Javítsa a rutinját

Szeresse új megjelenését: