Rare Flowers Tonik értékes virágok erejével száraz és érzékeny bőrre, 400 ml

Gyengés sminklemosó a kényelmes érzetű és friss bőrért, minden nap.

Toner Száraz bőrreRare Flowers Packshot
Arc Tonic Sensitive Skin Fleurs Rares Packshot Back
Használja a L’Oréal Paris Precious Flowers tonikot az arctisztítás utolsó lépéseként. Eltávolítja a smink és a szennyeződések maradványait és üdévé teszi az arcbőrt. Finom virágillattal a különleges, érzéki élményért. A rózsakivonat bőrpuhító és a bőr kellemetlen érzetét enyhítő hatásáról, míg a jázminkivonat bőrvédő és nyugtató tulajdonságairól ismert. Bőrgyógyászati és szemorvosi ellenőrzés mellett tesztelt. A L'Oréal Paris Laboratories kiválogatta és egyetlen tonikban kombinálta a rózsa és jázmin virágok kivonatát a puha, kényelmes érzetű és friss bőrért, minden nap. A friss textúra felpezsdíti a bőrt és eltávolítja a szennyeződések utolsó nyomát is a tökéletesen tiszta arbőrért.
Aqua / Water, Glycerin, Alcohol Det., Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid, Jasminum Officile Extract / Jasmine Flower Extract, Peg-60 Hydrogeted Castor Oil, Rosa Gallica Flower Extract, Sorbitol, Disodium Edta, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Xanthan Gum, Panthenol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Lilool, Limonene, Parfum / Fragrance. (F.I.L. B196166/1).
Vigye fel minden reggel és este egy vattakorongra a Fine Flowers arctej vagy arclemosó használata után, majd törölje át vele az arcát és a nyakát. Kerülje a szemkörnyéket.