Elemezze a bőrét, mint a szakértők!

Bemutatjuk a Skin Geniust: a mesterséges intelligenciával és bőrgyógyászok támogatásával működő szolgáltatást. Legújabb online eszközünk a bőr öregedését a telefon vagy a számítógép kamerájának segítségével értékeli, hogy személyre szabott bőrápolási rutint ajánlhasson.

A több mint 30 év során gyűjtött adatok és 10 000 női képet tartalmazó klinikai atlaszok alapján kifejlesztett szolgáltatás 95%-os egyezési arányt mutat bőrspecialisták diagnosztikájával, így Ön biztos lehet benne, hogy pontos értékelést kap.
A saját szakértői bőrápoló rutin összeállítása még sosem volt ilyen egyszerű! Nézze meg és győződjön meg róla Ön is!
Kövesse Eva útmutatását és kapja meg az Ön saját szakértői bőrápolási rutinját! A legjobb eredményért távolítsa el a sminkjét, fogja össze a haját hátul, és vegye le a szemüvegét. Nekünk fontos az adatvédelem, ezért az elemzés befejezése után az összes képet töröljük a szerverről.

A Skin Genius 5 kulcsfontosságú bőrjellemzőt elemez:

1 Skin Even Tone
Kisebb és nagyobb ráncok
1
Öt különböző kisebb és nagyobb ráncot elemzünk, amelyek az életkor előrehaladtával alakulnak ki: vízszintes homlokráncok, szemöldökök közötti, szemkörnyéki, nazolabiális (a száj felett) és marionett (a szájszegletben a száj alatt) ráncok.
2 Skin Radiance
Ragyogás
2
Vizsgáljuk, hogy a fény hogyan tükröződik az orcáján - hol a leglátványosabb a fényesség -, amit általában befolyásol a kiszáradás, a ráncok, a tág pórusok, a bőrpír és a pattanások.
3 Skin Pore Quality
Feszesség
3
Megvizsgáljuk a bőre rugalmasságának erősségét két olyan területen, ahol a bőr általában az életkorral elkezd lazulni: az orcák felső része (nazolabiális redő) és az alsó arckontúr (alacsonyabb ptózis).
4 Skin Firmness
A pórusok láthatósága
4
Az orra mindkét oldalán megfigyeljük a kitágult pórusokat, amire hatással lehet a bőr zsírossága, a száraz területek, a mitesszerek vagy a bőr megereszkedése.
5 Skin Wrinkle Resolience
Egységesség
5
Megvizsgáljuk a bőr természetes pigmentációját, mint például a szeplőket és az orcák elszíneződéseit - ez utóbbi ugyanis a környezeti hatásoknak és a barna foltoknak leginkább kitett terület. Ön is!