Close
Current site: website_MasterHU
Database: web
Content start path: /sitecore/content/MasterTSH
Home node: /sitecore/content/MasterTSH/home
Language: Hungarian (Hungary) : magyar (Magyarország)
Index : mastertsh_web_index
InstanceInfo configuration: Complete
InstanceInfo site: Complete;
revitalift filler ha ejszakai krem 1

Revitalift Filler HA éjszakai krém

Ránctalanító, feltöltő éjszakai hidratáló krém

Segít feltölteni a ráncok jeleit és teltté varázsolni a bőrt

Benefits-title

Innovation-title

Az elmúlt évek során a ráncok elleni küzdelem részeként megjelentek és divatossá váltak a hialuronsavas injekciók. Ennek a technikának a hatására a L'Oreal Paris kifejlesztette a magas hialuronsav-tartalmú RevitaLift Filler forradalmi krémet és szérumot minden nő részére, aki szeretné ha arcbőre és arckontúrjai fiatalosnak és feszesnek látszanának.
Az öregedés első jelei már 25 éves kor körül megjelennek. Az életkor előrehaladtával a kollagén termelés csökken, amely ráncok kialakulásához vezet és a bőr veszít feszességéből. A kollagénrostok már nem látják el szerepüket, megkeményednek és elveszítik rugalmasságukat.
A hialuronsav egy természetes összetevő, amely természetes megoldást kínál, ezért a nők 2. leggyakoribb választása a botox után. 2 lépésben hat: puhítja a bőr mélyebb rétegeit és serkenti a sejtek kollagén termelését.
A Fibroxyl-kivonat cukrokban gazdag, ezáltal növeli a kollagénrostok rögzítését elősegítő receptorok szintézisét. Az öregebb sejtek visszanyerhetik a fiatal sejtek képességeit.
A RevitaLift Filler magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat és jó alternatívát kínál a hialuronsavat befecskendező plasztikai sebészet helyett.
"

Cursor-details