• Hogyan választjuk ki a növényeket?

  Partnereinkkel együttműködve meghatározzuk a fő szempontokat a növények kiválasztásával kapcsolatban: összetétel és tisztasági fok, kíméletes kitermelés, nyomon követhetőség és más szempontok, mint a biológiai lebonthatóság vagy az egyes növények fenntarthatósága.

  A L'Oréal egy különleges mérőszámot használ, amelyet természetességi indexnek nevezünk, amely az eredeti és a kitermelés közbeni átalakítás közötti egyensúlyt mutatja, itt a legnagyobb érték a legtermészetesebb szintet jelenti. Az általunk kiválasztott alapanyagoknak jó a teljesítmény és a természetes eredet közötti egyensúlya.

 • Milyen hatóanyagok kerültek a Botanicals Fresh Care termékcsaládba és miért?

  4 természetes növényt választottunk ki, specifikus tulajdonságokkal:

  A muskátli esszenciális olaj ragyogást fokozó tulajdonságú,

  A sáfrányosszekliceolaj lipidekben gazdag, lipidekkel tölti fel a hajszálakta és tápláló tulajdonságú,

  A koriandermag-olaj erősítő tulajdonságú

 • Hogyan kell használni a Botanicals Fresh Care termékeket?

  Radiance Remedy termékcsalád segít felfedni és élénkíteni a haj ragyogását. A sztárterméke pedig: a nem kiöblítendő hajápoló az azonnali ragyogásért fakó vagy festett hajra.

  Strength Source termékcsalád revitalizálja és erősíti a hajszálat a tövektől egészen a végekig. A sztárterméke pedig az erősítő hajápoló, amely segít védeni a gyenge hajat a töredezéstől.

  Rich Infusion termékcsalád mélyen táplálja és puhává varázsolja a száraz hajat. A sztárterméke pedig az intenzíven puhító hajápoló, amely még a legszárazabb hajat is puhává varázsolja, elnehezítés nélkül.

 • A BotanicalsFresh Care és a L’Oréal Paris

  A Botanicals Fresh Care a L'Oréal Paris új márkája, amely közel 110 éves, a hajápolás területén szerzett szakértelemre épül: a haj ismeretétől kezdve a legjobb technológiákat használja a haj megszépítésének érdekében. Az összetevőkre vonatkozó magas minőségi követelmények és a szigorú biztonsági és teljesítményi értékelési folyamat által, cégünk lehetőséget biztosít partnereinek az innovatív együttműködésre. A L'Oreal Paris részeként, termékeink a világon szinte mindenhol hozzáférhetőek.

 • A termékek csomagolása környezetbarát?

  Akár 100%-ig újrahasznosított flakonokkal (samponok és hajápolók) dolgozunk, ami azt jelenti, hogy a bennük lévő műanyag teljesen újrahasznosított. Továbbá, ezek a flakonok maguk is újrahasznosíthatók. Kérjük, nézze meg a Magyarországon érvényes újrahasznosítási eljárásokat!

 • Honnan származnak a Botanical Fresh Cares összetevői?

  Fontos számunkra az összetevőink származása és azok nyomonkövethetősége! Annak érdekében, hogy az alapanyagok mindig elérhetőek legyenek és hogy több termelőnek is esélyt adjunk, több forrásból szerezzük be az alapanyagokat:

  A Muskátli esszenciális olaj Egyiptomból vagy Észak-Afrikából származik,

  A Koriandermag-olaj Bulgáriából vagy Oroszországból jön,

  A Sáfrányosszeklice-olaj pedig Europából, az USA-ból vagy Mexikóból jön.

 • Hol gyártják a Botanicals Fresh Care termékeket?

  Termékeinket javarészt Európában, beleértve Franciaországot gyártják.

 • A Botanicals Fresh Care bio vagy 100%-ig természetes márka?

  A Botanicals Fresh Care nem tanúsított és nem 100%-ban természetes, de minden összetevőt a jótékony hatásai alapján választunk ki, amelyek illeszkednek a haj igényeihez, valamint a botanikai összetevőket magas minőségük és magas természetességi indexük alapján válogatjuk. Globálisan a Botanicals Fresh Care termékek nagyon jó biológiai lebonthatóságúak, garantáltan biztonságosak és mindegyikük tesztelt.

 • Vegán a Botanicals Fresh Care?

  Igen, hiszen termékeink nem tartalmaznak egyáltalán állati eredetű összetevőket (ideértve a tejet, tojást, mézet vagy a kaptárak bármely összetevőjét).

 • Tesztelik a termékeiket állatokon?

  Nem, a L’Oréal Paris, mint minden L’Oréal márka, nem teszteli semelyik termékét és azok semelyik összetevőjét állatokon és ezt a feladatot nem is adja át másnak. Továbbá az állatokon végzett kozmetikai tesztek tilosak az Európai Unióban. További információért, kérjük látogasson el a következő weboldalra.

 • A Botanicals Fresh Care termékek biológiailag lebomlóak?

  A Biológiai lebomlás egy összetevő képességét jelenti arra nézve, hogy egy mikroorganizmus hatása által biológiailag lebomoljon, vizes környezetben. A Botanicals termékek magas lebontható teljesítménnyel és környezetvédelmi mutatóval rendelkeznek.

 • Hol tudom megnézni a termékek teljes összetételét?

  Az összetevők teljes listája megtalálható a termékek hátulján és a weboldalunkon is.

 • A Botanicals Fresh Care terméke biztonságosak?

  Igen, a Botanicals Fresh Care termékekhez kiválasztott minden összetevő, amelyek vagy növényi vagy szintetikus eredetűek, nagyon komoly biztonsági validációs folyamaton mentek keresztül, ahogyan mindig is a L’Oréalnál. Természetesen biztonságosak és az egészségügyi hatóságok engedélyével bírnak. Az összetevők / formulák toxikológusok által vizsgáltak és biztonságosságuk és toleranciájuk tesztelt.

 • Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett teszteltek?

  Igen, minden összetételünk bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt, mindig bőrgyógyászok által.

 • Milyen gyakran kell megmosnom a hajam?

  A hajmosás ideális gyakorisága a haj típusától függ. Normál haj esetén a heti 2 - 3 hajmosás a megfelelő gyakoriság. Zsíros haj esetén szükséges lehet a mindennapos hajmosás, míg a száraz hajat elegendő hetente 1 -2 alkalommal megmosni.

 • Mi a különbség egy balzsam és egy hajpakolás között?

  A balzsam tápláló és kondicionáló hatóanyagok finom keveréke, az azonnali hatásért a hajon: könnyű kifésülés és rugalmasság. A hajpakolás koncentráltabb, intenzívebb hatást kínál és 5-10 percig kell a hajon hagyni, mélyen feltölti a hajat lipidekkel. Mindkét terméket csak a haj hosszára kell alkalmazni (a hajtöveket kerülni kell a zsírosodás elkerüléséért). Bármilyen legyen is a hajtípusa, a balzsamot érdemes minden hajmosás után használni. A legkárosodottabb haj esetén pedig a maszkot lehet olyan gyakran használni, amilyen gyakran szeretné.

 • Mi a termékek lejárati ideje?

  A felnyitás utáni maximális felhasználhatósági időtartam fel van tüntetve a csomagolás hátoldalán: egy tégely képével, amelyben szerepel a hónapok száma, amennyi ideig felnyitás után használható a termék. A ferde tetejű szimbólum azt jelenti, hogy miután kinyitotta, 12 hónapon belül használhatja.

 • Terhesség alatt használhatóak?

  Semmilyen tudományos tanulmány nem mutatott ki különösebb kockázatot terhes nők számára.

  Kérjük nézze meg a következő linket.