Fogyasztói értékelések és visszajelzések feltételei

A jelen Feltételek szabályozzák a L’Oréal Paris által, Közönségcikk Divízióján (a továbbiakban: CPD) keresztül nyújtott Vásárlói értékelések és visszajelzések szolgáltatásának (a továbbiakban: CRR Szolgáltatás) Ön által való használatát a L’Oréal Paris www.lorealparis.hu weboldalán (a továbbiakban: a Weboldal). Ön nem jogosult a CRR Szolgáltatást igénybevételére, amennyiben Ön a L’Oréal Magyarország Kozmetikai Kft. vagy annak bármely kapcsolt vállalkozásának alkalmazásában áll.

1. Általános feltételek

Ha értékelést tesz közzé a Weboldalon, Ön kijelenti és szavatolja az alábbiakat:

• az Ön értékelése megfelel a Weboldalra vonatkozó Használati Feltételeknek és a jelen Feltételeknek;

• Ön az értékelés szerzője, nem lopja el más személy személyazonosságát, nem használ hamis e-mail címet és semmilyen más módon nem jár el megtévesztő módon az értékelés eredete kapcsán;

• az értékelés az Ön eredeti műve és nem sérti harmadik felek szellemi tulajdonjogait;

• az Ön által megosztott összes tartalom őszinte és valós.

 

Ezen kívül Ön kijelenti és szavatolja, hogy nem küld be olyan tartalmat:

• amely a többi fogyasztó számára azonosíthatja Önt (kérjük, ne használja teljes nevét, ehelyett használja csak a keresztnevét vagy egy „becenevet”);

• amely  információt (beleértve árakkal kapcsolatos információt) tartalmaz a L’Oréal versenytársakkal vagy a termékeikkel kapcsolatban (azaz más egészségügyi és szépségtermékek gyártói és/vagy forgalmazói és/vagy kereskedőivel és azok termékeivel kapcsolatban);

• amely nem kapcsolódik a Weboldalon megjelenített termékek értékelésének céljához;

• amelyért Ön kompenzációban vagy pénzügyi előnyben részesül bármely harmadik féltől vagy amely hirdetésnek vagy vásárlásra való felhívásnak minősül (amelybe beleértendő minden olyan tartalom, amely elvonja az üzleti forgalmat az L’Oréal -től);

• amely tartalmaz más weboldalra hivatkozó információt, vagy linkeket, e-mail címet, elérhetőségi információkat vagy telefonszámokat;

• amely tényleges vírusokat vagy egyéb potenciálisan káros vagy zavaró számítógépes programot vagy fájlt, vagy azok létrehozására vonatkozó információkat tartalmaz.

 

A L‘Oréal fenntartja a jogot, hogy (i) felfüggessze bármely felhasználó hozzáférését, aki megsérti a jelen Feltételeket, (ii) megtagadja bármely olyan hozzászólás megosztását, illetve hogy megváltoztasson, szerkesszen vagy töröljön bármely olyan hozzászólást, amely a L‘Oréal saját belátása szerint megsérti a jelen Feltételekben foglalt rendelkezéseket. A fentieken kívül a L‘Oréal fenntartja a jogot, hogy ne tegyen közzé:

• ismétlődő tartalmat;

• üres értékeléseket;

• nem cseh / szlovák / magyar nyelven írt értékeléseket;

• bármely értelmezhetetlen tartalmat (például olyan tartalmat, amely véletlenszerű karaktereket vagy értelmetlen szóláncolatokat tartalmaz)

• sérti harmadik személy jogát, illetve az általános közízlést;

• pornográf tartalmú, illetlen, trágár, gyűlöletkeltő, gyalázkodó, rágalmazó, sértő vagy egyébként jogsértő;

• a fanatizmust, rasszizmust vagy bármilyen csoporttal vagy egyénnel szembeni gyűlöletet népszerűsít.

 

A L‘Oréal nem garantálja, hogy Ön a beküldött tartalmakat később szerkesztheti vagy törölheti. A közzététel előtt minden értékelést és írásbeli hozzászólást ellenőrzünk annak biztosítása érdekében, hogy azok megfelelnek a jelen Használati Feltételekben foglalt rendelkezéseknek. Az értékelések és írásbeli hozzászólások általában 15 napon belül kerülnek közzétételre.

2. Személyes adatok

Az e-mail címének az értékelés és visszajelzés beküldése során történő megadásával Ön beleegyezik, hogy a L’Oréal és annak harmadik fél szolgáltatói felhasználják az Ön e-mail címét abból a célból, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot az értékelése kapcsán, és, amennyiben beleegyezett, további kereskedelmi ajánlatok küldjenek Önnek.

A személyes adatok kezelése kapcsán további információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi tájékoztatónkat itt.

3. Szellemi tulajdonjog

Ön minden közzétett értékelés vonatkozásában jogdíjmentes, visszavonhatatlan, nem kizárólagos, területi korlátozás nélküli felhasználási jogot biztosít a L‘Oréalnak (amely magában foglalja az értékelések másolását, módosítását, adaptálását, szerkesztését, forgalmazását, fordítását, abból származtatott művek készítését, más művekbe való beépítését, a tartalom közzétételét és bármely egyéb módon való felhasználását és/vagy a tartalom bármely egyéb formátumba, médiumba vagy technológiába való beépítését) a francia és külföldi törvények és nemzetközi egyezményekben (beleértve bármilyen kiegészítő vagy módosító rendeleteket) foglalt, szellemi tulajdon védelmére vonatkozó törvényes időtartamra. Ön ezúton tudomásul veszi, hogy a L‘Oréal lefordíthatja és közzé teheti az Ön által beküldött értékelést a L'Oréal Paris Facebook oldalán (www.facebook.com/LOrealParisHungary/) és a L'Oréal Paris külföldi weboldalain.  Ezúton tájékoztatjuk, hogy ezen közzétételek tartalmazhatják a keresztnevét (vagy a fent javasolt becenevet), amelyet Ön az értékelés beküldésénél megadott.

4. Elérhetőségek

Amennyiben kérdése vagy panasza merült fel bármely L‘Oréal termék vagy azok használata kapcsán, kérjük, vegye fel a kapcsolatot fogyasztói ügyfélszolgálatunkkal a [email protected] e-mailcímen.