Age Perfect Collagen Expert nappali krém SPF 30+ fényvédővel

Termékadatok
Az új Age Perfect nappali krém SPF 30+ fényvédővel küzd a bőr megereszkedése és az öregedés jelei - mint például a pigmentfoltok - ellen.

Az új Age Perfect nappali krém SPF 30+ fényvédővel küzd a bőr megereszkedése és az öregedés jelei - mint például a pigmentfoltok - ellen. A bőr fő összetevőjének, a kollagénnek a szintje a menopauza után lecsökken. A L'Oreal Paris laboratóriumai ezt az arcápolót kifejezetten érett nők számára alkották meg kollagénnel és SPF 30 fényvédővel a bőr megereszkedése és az öregedési foltok elleni küzdelem elősegítéséért.
Összetevők
Használat
Naponta, körkörös mozdulatokkal vigye fel az alaposan megtisztított arcbőrére, a szemkörnyéket elkerülve.
Társadalmi és környezetvédelmi hatás

A L'Oréal Paris elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz. Számítási módszertanunk független tudományos szakértők által is értékelt, és az adatok a Bureau Veritas független könyvvizsgáló által ellenőrzöttek.

SCORE B

Szénlábnyom

9.8g1 Szénlábnyom - használati adagonként:
137g per 10mL

Vízlábnyom:

1.52 Vízlábnyom - használati adagonként:
19 per 10mL

Gyártási körülmények:

Gyártási hely: Németország. Fenntartható üzemben készült.
Hulladékhasznosítás: 100%
Megújuló energia: >99%

A csomagolás környezeti hatása:

Tanúsítvány: 100%
Újrahasznosított anyagok aránya3 : 0%
Újrahasznosítható4 :
Újratölthető vagy újrahasználható: Nem

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

1 Gramm CO2-egyenértéken [a(z) „arcápolás” kategória esetében átlagosan = 9.6g]
2 A vízre vonatkozó mutató, beleértve a vízminőséget + vízhiányt (m3) – a(z) „arcápolás” kategória esetében átlagosan = 1.9
3 A zárórendszeren kívül
4 Az újrahasznosítási előírások a hely szerint változhatnak

Fedezze fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!

Age Perfect
Collagen Expert nappali krém SPF 30+ fényvédővel
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/borapolas", "name": "Bőrápolás" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/borapolas/arcapolas", "name": "Arcápolás" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/arcapolas/age-perfect", "name": "Age Perfect" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/age-perfect/nappali-krem-spf", "name": "Collagen Expert Day cream with SPF 30" } } ] }