TUDOMÁNYUNK

Újító tudomány a nagyobb hatékonyságért 

Küldetésünk a tudomány folyamatos megújításával kezdődik. Formuláink hatékonyságát próbák és tesztek igazolják, valamint évek alatt gyűjtött adatok tömege támasztja alá az átlátható és bizonyított eredményekért. Ez állt és áll ma is – a L’Oréal 110 éve történt megalapítása óta- a munkánk középpontjában.

A L’Oréal Paris dekorkozmetikai, bőrápolási, hajápolási, hajfestési és férfiak számára készült termékei a modern tudomány eredményei, amelyeket világszerte 21 kutatási központunkban 4000 kutatót magába foglaló csapataink fejlesztettek ki. Ennek a kiterjedt hálózatnak köszönhetően képesek vagyunk mérhető, eredményekre és tudományos alapokra épülő innovációkat létrehozni, látható és bizonyított eredményekkel minden nő számára.

A L’Oréal Paris laboratóriumaiban szenvedélyes kutatókból – biológusokból, gyógyszerészekből, biokémikusokból és vegyészekből – álló csapataink dolgoznak együtt termékeink tökéletesítésén. 

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.hu/a-termekeink-mogott-allo-kutatas" }
Brand Section Science Image 1

A tudomány és az adatok találkozásakor jelentős innovációk jönnek létre 

A jövőbe tekintő vegyész, Eugène Shueller által alapított L’Oréal gondolkodásmódját és szakértelmét mindig is a tudományos törekvések vezérelték. Csapataink kéz a kézben dolgoznak világszerte a legmodernebb, eredményekkel bizonyított formulák létrehozásán. Csak a termékek biztonságosságának és hatékonyságának vizsgálatára több, mint száz szakértő specializálódott és minden formulánkat vizsgálatoknak vetjük alá annak érdekében, hogy ellenőrizzük azt, hogy a különböző összetevők egymással harmonikusan fejtik ki hatásukat, valamint, hogy a termékekben biztonságos mennyiségben vannak jelen. 

Alapvető fontosságú olyan eszközök létrehozása, amelyekkel bármely tudományos előrehaladás teljesítménye mérhető. Ezért a L’Oréal kifejlesztette a minden bőrszínt magában foglaló Skin Atlases-t (Bőratlaszokat), amelyekkel objektíven összehasonlíthatóak a termékek hatásai. Minden termékünket bőr-, és hajszín, valamint bőr-, és hajtípusok széles skáláján teszteljük, különböző korcsoportokon.

Ezen adatoknak és ismereteknek köszönhetően kipróbált és tesztelt eredményeket, illetve ténylegesen jobb hatékonyságot garantálhatunk. Az átlátható és emberközpontú tudománynak köszönhetően az évek során megalapoztuk vásárlóink bizalmát és a jövőben is erre törekszünk.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.hu/a-termekeink-mogott-allo-kutatas" }
Brand Section Science Image 2

A másik oldal platformja

Elkötelezetten osztunk meg információkat termékeink összetevőiről: a hatásukról, származási helyükről és biztonságosságukról. Az erre szolgáló online platformunkon - melynek neve The Other Side, azaz A másik oldal - keresztül betekintést biztosítunk a vásárlóknak a színfalak mögé, ahol láthatják a termékeink mögött álló tudományt, részleteket árulunk el arról, hogy mit tartalmaznak formuláink, megosztjuk több, mint 400 összetevő definícióját, valamint adatokat a termékek biztonságosságáról és a környezetre gyakorolt hatásáról, hogy ezáltal vásárlóink közelebb kerüljenek hozzánk és fenntartsuk a velünk szemben kialakult bizalmukat.

Az állatokon végzett tesztek alternatívái: Episkin, egy referencia a globális tudományos közösségen belül

Az állatkísérletek elleni küzdelem úttörőjeként a L’Oréal 1989-ben, közel 15 évvel az európai szabályozások hatálybalépése előtt betiltotta laboratóriumaiban az állatokon végzett kísérleteket. Még Kínában sem tesztelik a L’Oréal Paris termékeit állatokon, ahol a saját tesztelési protokollunk megosztásával segíthettük a szabályozás módosítását. 

Az Episkin a L’Oréal több, mint 30 éve kifejlesztett, úttörő, szabadalmazott rekonstruált bőr technológiája, ami nagyszerű példája annak, ahogy a Csoport szisztematikusan tovább és magasabb szintre lép a szabályzatok által megköveteltekhez képest. Az Episkin a bőr struktúrájának rekonstruálásával és a termékfelvitel feltételeinek lemásolásával képes előre jelezni egy termék vagy egy összetevő biztonságosságát és hatékonyságát, mielőtt még klinikailag letesztelnék azt. A L’Oréal prediktív értékelő központjában Gerlandban, Franciaországban körülbelül 130 000 adag rekonstruált szövetet állítanak elő évente, míg a pudongi gyárban, Kínában az első ázsiai rekonstruált bőrt 2010-ben állították elő.

Az Episkin eddig az egyetlen rekonstruált bőr technológia, amelyet az Európai Bizottság jóváhagyott.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.hu/a-termekeink-mogott-allo-kutatas" }
Brand Section Science Image 3
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/a-termekeink-mogott-allo-kutatas", "name": "a termekeink mogott allo kutatas" } } ] }