Bőrének biztonságát mi garantáljuk

Vásárlóink bíznak bennünk, hiszen kizárólag olyan termékeket kínálunk számukra, amelyek biztonságát alapos értékelési és minőségbiztosítási eljárások során vizsgáltuk. Ezzel a bizalommal soha nem élünk vissza.
Minden alapanyagunkat és termékünket szigorú biztonsági értékelésnek
vetjük alá mielőtt forgalomba kerülnének.

Bízhat a L’Oréal Paris bőrápolási termékeiben, mert feladatunknak tekintjük, hogy bőre számára a legmagasabb szintű biztonságot garantáljuk.

Minden egyes termék mögött nem kevesebb, mint 100 tudományos szakértő áll, akiknek az a küldetése, hogy kiszűrjék az egyes összetevőkből a nemkívánatos vagy káros anyagokat. A kutatók kiszámolják az optimális adagot és figyelembe véve a különböző termékek kumulatív alkalmazását, az adagot elosztják a 100-as biztonsági faktorral, de a teljes felhasználói környezetet is ellenőrzik az eltérések elkerülése érdekében. Mielőtt termékeink a klinikai biztonságossági vizsgálatokon átesnének, rekonstruált bőrszöveten is teszteljük az összetevők és formulák hatását.

The Other Side Our Safety Image 2

Amint bizonyossá válik, hogy elértük a legmagasabb biztonsági fokozatot, termékünket független bőrgyógyász vizsgálja tovább. A bőrápolási termékek tolerálhatóságát minden bőrtípuson felmérjük – beleértve az érzékeny bőrt is – és legalább 600 használatból álló dermatológiai ellenőrzésnek vetjük alá. Ezek a vizsgálatok nagyszámú önkéntes részvételével történnek, különböző bőrtípusokon, beleértve az érzékeny bőrt is.

A biztonságosság iránti elköteleződésünk ezzel nem áll meg, hiszen Csoportunk a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva fejlesztette ki a prediktív értékelő platformot, amelynek segítségével garantálható a termékek biztonságossága és hatékonysága. Ezenkívül a nemzetközi tudományos megfigyelések és vásárlóink véleményének állandó figyelembevétele segít eldöntenünk, hogy bizonyos összetevőket eltávolítsunk-e vagy csökkentsük-e a mennyiségüket. Ezáltal formuláinkat még piacra bocsátásukat követően is folyamatosan fejleszthetjük, ami kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy garantáljuk a termékek lehető legnagyobb biztonságosságát.