Szolidáris tevékenységünk a Covid-19 járvány idején

Tudjon meg többet arról, hogyan küzd a L’Oréal Paris a koronavírus ellen kórházak és idősotthonok számára gyártott 2 millió kéztisztító segítségével!

L’Oréal Paris kéztisztító gélek a Covid-19 elleni küzdelemhez
2 millió kéztisztító kórházak és idősotthonok számára

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.hu/szolidaris-tevekenysegunk-a-covid-jarvany-idejen" }
Brand Section Our Solidarity During Covid Crisis Image 1

„A L’Oréal Paris szeretné kivenni a részét ebben a nehéz időszakban a Covid-19 elleni küzdelemből. Az egészségügyi hatóságok és a frontvonalban dolgozók támogatásának érdekében márkánk tovább folytatja a kéztisztítók gyártását egészen a világjárvány végéig.”

Delphine Viguier-Hovasse a L’Oréal Paris globális márkaelnöke

A kézfertőtlenítők hiánya elleni intézkedések
A vírus terjedésével párhuzamosan, a Covid-19 elleni küzdelemben alapvető fontosságú kézfertőtlenítőkből aggasztó hiány lépett fel világszerte. Erre válaszul a L’Oréal Paris kozmetikai üzemeiben ingyenes kéztisztítók gyártásába fogott mindazok számára, akik fáradhatatlanul dolgoznak a frontvonalban a világjárvány idején.

2 millió hidro-alkoholos kéztisztító gél
Április 5-én szállította ki a L’Oréal Paris az első flakon orvosi minőségű hidro-alkoholos kéztisztító géleket kórházaknak. Azóta már további 2 millió flakont szállítottunk ki két különböző kiszerelésben: 400 ml-es flakonokat a kórházak és 125 ml-es flakonokat az idősotthonok számára.

Kéztisztítógyártás a világjárvány végéig
A L’Oréal Paris elkötelezte magát aziránt, hogy tovább folytatja a kéztisztítók gyártását egészen a világjárvány végéig. Olvasson erről még többet a L’Oréal Group’s response to Covid-19 cikkben.

#Lorealparisfamily Maradj otthon és maradj biztonságban.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.hu/szolidaris-tevekenysegunk-a-covid-jarvany-idejen" }
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/szolidaris-tevekenysegunk-a-covid-jarvany-idejen", "name": "szolidaris tevekenysegunk a covid jarvany idejen" } } ] }