SKIN GENIUS - BŐRELEMZÉS

A L'Oréal Paris bámulatos Skin Genius alkalmazása mesterséges intelligencián alapuló, bőrtulajdonság pontozási rendszert használ a részletes bőrelemzésért és a személyre szabott bőrápolási útmutatásért. Ez a gyors, ingyenes és bizalmasan működő bőrelemző eszköz bőrgyógyászokkal együttműködve került kifejlesztésre annak tudatában, hogy mivel minden bőr más, a bőrápolási ajánlásoknak is személyre szabottaknak kell lenniük.

A SKIN GENIUS HASZNÁLATA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 • 1. lépés

  Készen áll a fényképe elkészítésére? Távolítsa el a szemüvegét, a sminkjét és a haját az arcából. Jól megvilágított helyen, természetes fényben készítse el a szelfijét az optimális bőrelemzésért. A semleges arckifejezés a legjobb.

 • 2. lépés

  A szelfi minőségének ellenőrzése után adja meg az életkorát, a bőrtípusát (száraz, normál, kombinált vagy zsíros) és a bőre érzékenységének szintjét. Ezek az információk segítenek a Skin Geniusnak kidolgozni az Önnek való bőrápolási rutint.

 • 3. lépés

  Miután a Skin Genius összevetette az eredményeket, megnézheti a bőre erősségeit és azokat a területeket, amelyekre összpontosítania kell mind a 8 bőrtulajdonságra vonatkozóan, valamint a személyre szabott bőrápolási rutinjavaslatát. A fényképét nem tároljuk, a bőrelemzés után töröljük.

PONTOS ÉS INKLUZÍV ESZKÖZ

Az Ön fényképét több mint  10,000 klinikailag pontozott képpel hasonlítja össze
Akár 95%-os pontosság egy valós bőrgyógyászati konzultációhoz képest
Számos etnikai  származású és bőrtípusú nőn validált
Személyes ajánlásokat nyújt, több mint
30 termék közül

A SKIN GENIUS 8 BŐRTULAJDONSÁGOT ELEMEZ

 • Apróbb ráncok

  Eleinte minden ránc apró. 20 éves kortól kezdve apróbb ráncok jelennek meg a szem és a száj körül, főként a bőrszárazság és a bőrt támasztó kollagén termelődésének csökkenése miatt. A csökkent rugalmasság miatt a bőr könnyebben ráncosodik.

 • Szemráncok

  A szem körüli bőr különleges. Sokkal vékonyabb, mint az arcbőr többi részén található bőr és alatta nincsenek faggyúmirigyek. Emiatt a szemkörnyék hajlamosabb a kiszáradásra, a rugalmasság csökkenésére és a ráncosodásra is.

 • Ráncok

  Az arcbőr ráncosodása a bőr szerkezetét alkotó kollagén és elasztin normál, öregedéssel összefüggő csökkenése miatt alakul ki. Ugyanakkor a bőrszárazság, az epidermisz elvékonyodása, az UV-sugárzásnak való kitettség, a stressz és a légszennyezés is hozzájárul. A Skin Genius bőrápolási elemzése mindenféle ráncra kiterjed: a homlokráncokra, a szemöldökök közötti ráncokra, a szemek szélénél lévő ráncokra (szarkalábakra), a marionett vonalakra (a száj sarkából lefelé ívelő ráncok) és a nazolabiális redőkre (mosolyráncokra) is.

 • Mély ráncok

  A mély ráncok az ismétlődő izommozgásokból származnak, és akkor is láthatóak, ha az arc mozdulatlan. Mélységük az életkor előrehaladtával nő. Az életkorral összefüggő bőrelvékonyodás, valamint a kollagén-, elasztin- és hialuronsav-termelés csökkenése egyaránt hozzájárul a mély ráncok kialakulásához.

 • Feszesség

  A bőr idővel veszít feszességéből és a széleinél megereszkedik, különösen az arc alsó részén. A bőr ellenálló képességének csökkenése a kollagén- és elasztinhálózat gyengülésének, valamint a szervezet természetes hialuronsav-termelésének öregedéssel összefüggő csökkenésének az eredménye.

 • A pórusok minősége

  A pórusok a bőr felszínén lévő apró, öntisztuló nyílások, amelyeken keresztül az olaj, a nedvesség és a levegő átjuthat. De néha a pórusok nagyobbnak látszódhatnak a kelleténél. A megnagyobbodott pórusok, amelyek leggyakrabban az orr oldalán találhatók, a túlzott faggyútermelés miatt alakulnak ki, amikor az elhalt hámsejtek eltömítik a pórusokat.

 • Pigmentáció

  Az öregedés, a napsugárzásnak való kitettség, a légszennyezés és akár még a hormonális állapot is a bőr természetes pigmentjeinek (a melaninnak) és a lipofuscinnak (a sejtfolyamatok lipidtartalmú salakanyagának) túltermelését okozhatják.

 • Ragyogás

  A ragyogás a bőr fényvisszaverő képessége. Egyszerűen összefoglalva elmondhatjuk, hogy a simább bőrfelszín egyenletesebben veri vissza a fényt. Az egyenetlen bőrfelszín, a kevésbé egyenletes bőrtónus, az érdesség, az elhalt hámsejtek felhalmozódása, a tág pórusok és a bőrszárazság csökkenti a bőr fényvisszaverő képességét. A ragyogás hiánya a bőr fakóságát okozhatja, amit a légszennyezés, az alváshiány és a stressz tovább súlyosbíthat.

A Skin Genius a L'Oréal Paris Laboratórium által több mint 30 éven át gyűjtött klinikai adatokból merít. Az online bőrelemzés úgy működik, hogy összehasonlítja az Ön szelfijét a különböző korú, bőrszínű és bőrtípusú nők klinikailag osztályozott arcképeinek adatbázisával. A Skin Genius bőrszkenner technológiája ugyanazon a mesterséges intelligencián és a mélytanuláson alapuló algoritmusokon alapul, amelyeket az orvosi és bőrgyógyászati osztályozási rendszerekhez is használnak. A Skin Genius sikere korunk innovációira épül: az Ön okostelefonja immár többet nyújt a tökéletes szelfinél. A nagy teljesítményű hardver és a nagy felbontású kamerák új lehetőségeket kínálnak a kozmetikai és bőrelemzési áttörésekhez. A Skin Genius is ezek közé tartozik.

Nemcsak a technológia érik idővel. A Skin Genius az arc öregedésének 8 gyakori jelét észleli és számszerűsíti olyan pontossággal, amely szinte felér egy személyes bőrgyógyászati értékeléssel. A legújabb bőr-életkor kutatások során a Skin Genius által használt mesterséges intelligencia alapú rendszert bőrápolási tesztként is használták a napsugárzással és az öregedéssel kapcsolatos arcjelek súlyosságának értékelésére. Míg az idő múlását visszafordítani lehetelten, időt nyerni azért lehet. A bőrelemzést követő pillanatokban a Skin Genius személyre szabott bőrápolási rutint készít, amely az Ön fejlesztendő területein, bőrtípusán és érzékenységén alapul, és amelyet a L'Oréal Paris nemzetközi, bőrgyógyászokból álló bizottsága is jóváhagyott. Ezzel Ön megspórolhat több órányi keresgélést a bőrének megfelelő összetevőkre vonatkozóan.

 


{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/service detail pages/skin-genius-detail-page", "name": "Skin Genius Detail Page" } } ] }