Barber Club Arctisztító szakállra + arcbőrre + hajra 3-In-1

Nagyszerű választás az arcszőrzet, a haj, a fejbőr és az arcbőr gyengéd mindennapos tisztító ápolásáért.

Termékadatok
Hogyan hat? Hosszú szakállra: Rendezi, puhítja és simítja az arcszőrzetet, zsíros érzet nélkül. Az arcbőrre: Táplálja a szakáll alatti bőrt, miközben enyhíti a viszketést és az irritációt is.A borbély tippjei: Hosszú szakállra használja minden nap: 1. Helyezze a kívánt adag olajat (a szakáll hosszától függően 2 vagy 3 csepp) a tenyerébe, majd dörzsölje össze a tenyerét az egyenletes eloszlásért. 2. Masszírozza be az olajat az arcszőrzetbe és a bőrbe. A még rendezettebb hatásért, fésülje ki a szakállát egy hajkefével vagy fésűvel. 3. Használat után mosson kezet. A L'Oréal illóolajokban gazdag Barber Club Beard + Face + Hair 3-in-1 Wash arctisztítója a legjobb választás az arcszőrzet, haj, fejbőr és arc napi tisztító ápolásához. Szappan-, parabén- és színezékmentes, emellett nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Mit tud? A szakállon: Eltünteti a hámló bőrsejteket és a korpát a szakállról, eltávolítja a maradványokat és megszünteti a szagokat, puha és sima érzetű szakállt hagyva maga után. Az arcán: Mélyen és gyengéden tisztítja a bőrét. A haján: Tisztít és kondicionál, kényelmes érzetet nyújt a fejbőrnek. Diszkomfort érzés esetén csökkentse az alkalmazás gyakoriságát.
Összetevők
Aqua / Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Coco-Betaine, Glycol Distearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Tocopherol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Cedrus Atlantica Bark Oil, Sodium Acetate, Sodium Hydroxide, Ppg-5-Ceteth-20, Peg-55 Propylene Glycol Oleate, Salicylic Acid, Polyquaternium-10, Limonene, Fumaric Acid, Menthol, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Pentylene Glycol, Mentha Piperita Extract / Peppermint Extract, Propylene Glycol, Isopropyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum / Fragrance, Carbomer, Fusanus Spicatus Wood Oil, Octyldodecanol, Citric Acid, Coumarin.
Használat
Vizezze be a szakállát, arcát és haját langyos vízzel minden reggel, és masszírozza be a habzó tisztító gélt. Öblítse le. Diszkomfort érzés esetén csökkentse az alkalmazás gyakoriságát. Kerülje a szemkörnyéket, szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki.
Társadalmi és környezetvédelmi hatás

A L'Oréal Paris elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz. Számítási módszertanunk független tudományos szakértők által is értékelt, és az adatok a Bureau Veritas független könyvvizsgáló által ellenőrzöttek.

SCORE C

Szénlábnyom

103g1 Szénlábnyom - használati adagonként:
98g per 10mL

Vízlábnyom:

102 Vízlábnyom - használati adagonként:
9.4 per 10mL

Gyártási körülmények:

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.
Hulladékhasznosítás: 100%
Megújuló energia: 46%

A csomagolás környezeti hatása:

Tanúsítvány: 0%
Újrahasznosított anyagok aránya3 : 100%
Újrahasznosítható4 :
Újratölthető vagy újrahasználható: Nem

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

1 Gramm CO2-egyenértéken [a(z) „sampon” kategória esetében átlagosan = 98g]
2 A vízre vonatkozó mutató, beleértve a vízminőséget + vízhiányt (m3) – a(z) „sampon” kategória esetében átlagosan = 9.7
3 A zárórendszeren kívül
4 Az újrahasznosítási előírások a hely szerint változhatnak

Fedezze fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!

Barber Club
Arctisztító szakállra + arcbőrre + hajra 3-In-1
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/ferfiaknak", "name": "Férfiaknak" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/ferfiaknak/ferfi-borapolas", "name": "Férfi bőrápolás" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/ferfi-borapolas/barber-club", "name": "Barber Club" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/barber-club/arctisztito-szakallra--arcborre--hajra-3-in-1", "name": "3 in 1 tisztító ápoló gél szakállra arcbőrre hajra" } } ] }