Kihagy a csúszka: Complementary Images
Korrektor 3N True Match Perfect Concealer Texture
Korrektor 3N True Match Perfect Concealer Open Packshot
Korrektor True Match Perfect Concealer Dark Skin Arm Swatch
Korrektor True Match Perfect Concealer Medium Skin Arm Swatch
Korrektor True Match Perfect Concealer Fair Skin Arm Swatch
A L'Oréal Paris True Match korrektor a L'Oréal Paris új, folyékony korrektora. A minőségi L’Oréal Paris True Match The One korrektor elfedi az arcbőr hibáit és nagyszerű megjelenést kölcsönöz az arcnak. - Árnyalatok széles skálája (14 árnyalat) - Sugárzó eredményt kölcsönző vékony textúra - Erősen pigmentált - Rétegelhető fedés - Friss eredményt kölcsönző könnyed formula - Nem zsíros, nem olajos - Azonnali csillogás és ragyogás, sugárzó fedés akár egész nap - Korrigálja a bőrtónust és idővel csökkenti a szem alatti táskák & és sötét karikák megjelenését - Akár 18 órás* hidratáltság - Puha, precíz hegyű applikátor - Könnyen felvihető, könnyen eloszlatható
Cyclopentasiloxane, Aqua / Water, Propanediol, Alcohol Det., Glycerin, Phenyl Trimethicone, Peg-10 Dimethicone, Bis-Peg/Ppg-14/14 Dimethicone, Ethylhexyl Hydroxystearate, Magnesium Sulfate, Talc, Phenoxyethanol, Nylon-12, Disodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Caffeine, Steareth-20, Aluminum Hydroxide, Chlorhexidine Diglucote, N-Hydroxysuccinimide, Potassium Sorbate, Palmitoyl Oligopeptide, Chrysin, Palmitoyl Tetrapeptide-7, [+/- Tartalmazhat: Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77163 / Bismuth Oxychloride]. (F.I.L. B205614/1).
1. A sötét karikák elfedéséhez: rajzoljon egy háromszöget a lapos felével a szeme, csúcsával az orcája felé; majd oszlassa el a korrektort, hogy azonnal elfedje a sötét karikákat és ragyogóbbá tegye az orcák területét. 2. Kiemeléshez és kontúrozáshoz: használjon két korrektor árnyalatot: egy két szinttel sötétebb és egy két szinttel világosabb árnyalatot a bőrtónusánál. A kontúrozáshoz használja a sötét árnyalatot az arccsontja alatt, a homlokán és az állán a forma kialakításához. A kiemeléshez vigye fel a korrektort azokra a területekre, amelyeken természetesen tükröződik a fény. 3. A szemöldök kialakításához: vigyen fel a bőrtónusánál eggyel világosabb árnyalatot a szemöldök fölé és alá, majd oszlassa el.
Kihagy a csúszka: Body Care Articles

Fedezzen fel még több tippet és trükköt

Tegye boldoggá bőrét

Kihagy a csúszka: Full Range

Javítsa a rutinját

Szeresse új megjelenését: