TIPP
1

Radírozás a bőr megtisztításáért

Az arcradírok ragyogóvá várázsolják a bőrt. Az elhalt bőrsejtek eltávolítása és az eltömődött pórusok megisztítása mellett az arcradírok elő is készítik a bőrt a bőrápolók jobb befogadására. A bőr azonnali ragyogásáért válasszon finomszemű radírt. Gyengéden, körkörös mozdulatokkal vigye fel, hogy ne irritálja a bőrét, és kerülje a szemkörnyéket – az arcbőr rendkívül érzékeny területét.
TIPP
2

Szérum a bőr felébresztéséért

Akár revitalizáló, bőrszépítő vagy öregedésgátló hatásúak, a szérumok aktív összetevőkkel töltik fel a bőrünket. Még hatékonyabbak, ha teljesen tiszta bőrre viszi fel őket, mert így az epidermisz jobban magába tudja szívni a jótékony hatóanyagokat. Használja a szérumot a radírozás után, gyengéden az arcbőr egészébe masszírozva. Gyorsan felszívódik, és a bőre azonnal káprázatos, természetes ragyogást kap.
TIPP
3

Korrigáló hidratáló a gyönyörű arcbőrért

Az ápolás lezárásaként pezsdítse fel arcbőrét egy bőrszépítő hidratálóval. Választhat korrigáló krémet is a vonásai természetes Photoshoppolásáért. A lényeg, hogy megfelelő alapot biztosítson a sminkjének (ha szeretne feltenni) és elhalványítsa az apróbb bőrhibákat. Emellett pedig hidratálja is a bőrét. És már kész is: ragyogó bőr – partyra és bevetésre készen!