5 szépségápolási tipp álmatlan éjszakák után

Hajnalig tartó bulizás, egy síró kisgyermek, álmatlanság – nem számít, mi okozza, az álmatlan éjszakák mindig meglátszanak. Azok a bizonyos sötét karikák mindent elárulnak, ezért próbálja ki tippjeinket a friss megjelenésért!

TIPP
1

Ébressze fel arcbőrét!

Egy álmatlan éjszaka után a reggeli arctisztítás még fontosabb. Körkörös mozdulatokkal masszírozza az arcát kedvenc arctisztítójával, különös figyelmet fordítva az érzékeny zónákra, például a szem és az ajkak területére. Egy tisztító arcápoló tonizálja a bőrt és serkenti a vérkeringést. Egy kis hideg víz pedig összehúzza az ereket, csökkentve a pirosságot és duzzanatot.
TIPP
2

Hidratálja a bőrét!

Egy kialvatlan éjszaka után a bőrnek hidratálásra van szüksége. Igyon legalább 1,5 liter vizet, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól és biztosítsa bőrének a kellő hidratálást. Gyengéden masszírozza az arcát belülről kifelé haladva: ezzel felpezsdíti a vérkeringést, a bőre pedig visszanyerheti teltségét és arca ragyogóvá válhat.
TIPP
3

Szabaduljon meg a szemek alatti táskáktól!

A csúf táskák elűzéséhez dobjon két kiskanalat a fagyasztóba arra az időre, amíg megtisztítja az arcbőrét. Ezután óvatosan fektesse a domború oldalukat a szemei alá. 2–3 perc elteltével a táskák enyhülnek és akár teljesen el is tűnhetnek. Ezután vigyen fel némi szemkörnyékápolót a hidratálásért, majd használjon világos korrektort a makacs sötét karikák elrejtéséért.
TIPP
4

Használjon arcpakolást!

Egy hidratáló és simító hatóanyagokkal teli, frissítő arcpakolás revitalizálja a bőrt és kipihent megjelenést kölcsönöz. Próbáljon ki egyet a bőre simításáért és az epidermisz feltöltéséért, hogy a bőre pillanatok alatt pihe-puhává váljon!
TIPP
5

Ne használjon túl sok sminket!

Ne próbáljon több réteg smink alá rejtőzni! Válasszon egy színezett BB hidratálót, amely ragyogóvá teszi a bőrt és kiegyenlíti a bőrtónust! Vigyen fel egy leheletnyi arcpirosítót a hamvas arcszínért, és használjon némi szempillaspirált a friss, nyílt tekintetért.