FEDEZZE FEL A L´ORÉAL PARIS MÁSIK OLDALÁT

A L'Oréal Paris előremutató, hatékony bőrápolókat fejleszt, akár érzékeny bőrre is. A toleranciát vizsgáló tesztjeinktől a független klinikai tanulmányokig, Ön biztos lehet benne, hogy bőrápolóink biztonságosak és hatékonyak.

A hidratáló, öregedésgátló és nedvességgel feltöltő hialuronsav az elsőszámú öregedésgátló összetevő. Tudjon meg többet a hialuronsavról:

Hogyan hat a hialuronsav a bőrre?
A szérum minden egyes cseppjében milliónyi nedvességben gazdag hialuronsav-molekula hatol be az epidermiszbe, hogy láthatóan feltöltse a bőrfelszínt és segítsen belülről kipárnázni a ráncokat.

A hialuronsav megfelelő a bőröm számára?
A hialuronsav egy jól ismert összetevő, amely természetes módon jelen van a bőrben. Szérumunk toleranciáját minden bőrtípuson - még érzékeny bőrön is - értékeltük, és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett, legalább 600 felvitellel teszteltük.

Mik a L’Oréal egyéb kötelezettségvállalásai?
A L'Oréal kutatási részlege számos tesztet dolgozott ki, köztük az Episkin®-en - a laboratóriumainkban rekonstruált bőrmodellen -, végzett tesztet, hogy tesztelje és garantálja összetevőink és formuláink biztonságosságát. Több mint harminc éve elkötelezettek vagyunk egy állatkísérletek nélküli világ mellett.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.hu/a-masik-oldal" }

A L'ORÉAL PARIS BŐRÁPOLÁSI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSAI

  • Bőrápolási termékeink toleranciáját minden bőrtípuson értékeljük, érzékeny bőrön is, és bőrgyógyászati ellenőrzés mellett teszteljük, legalább 600 felvitellel.
  • A hatékonyságot független intézetek által végzett klinikai vagy felhasználói tanulmányok során bizonyítjuk.
  • A L’Oréal több mint 30 éve elkötelezett egy állatkísérletek nélküli világ mellett.
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.hu/a-masik-oldal" }

MEGÉRTÉS

Hatóanyagaink biztonságosságának biztosításáért - minden bőrtípus esetén - formuláinkat 600-szor felvisszük valódi bőrre (mielőtt az Öné közelébe kerülne).

A biztonság iránti elkötelezettségünk azonban nem csak ennyi! Prediktív stratégiák figyelemre méltó platformját dolgoztuk ki, amely lehetővé teszi számunkra új összetevők vagy új innovációk azonosítását termékeink biztonságosságának és teljesítményének folyamatos javításáért. Ezen túlmenően az, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a fogyasztók vagy más érintettek meghallgatására, segít nekünk megérteni a felmerülő aggályokat, és ezeket figyelembe tudjuk venni bizonyos összetevők csökkentésekor vagy eltávolításakor.

HATÉKONYSÁG

Miután mi leteszteltük termékeink hatékonyságát, független szervezetek is letesztelik őket (így duplán bízhatunk bennük).

Kutatóink rendíthetetlenül dolgoznak jobb teljesítményű bőrápolási termékek kifejlesztésén, független intézetek által végzett klinikai tesztek által bizonyított hatékonyságú technológiákkal és hatóanyagokkal.

ELKÖTELEZETTSÉG

A L'Oréal Paris elkötelezett egy állatkísérletek nélküli világ mellett. Több mint 30 évvel ezelőtt teljesen felhagytunk termékeink állatokon történő tesztelésével, évekkel azelőtt, hogy ez törvényileg kötelezővé vált volna.

Nagyon szigorú biztonsági kiértékelési eljárást és olyan úttörő tesztelési alternatívákat dolgoztunk ki, mint az Episkin, ami a valódi bőr utánzására, emberi bőrsejtek segítségével készül. Mindezek ellenére egyes egészségügyi hatóságok dönthetnek úgy, hogy bizonyos kozmetikai termékek esetében mégis végeznek állatkísérleteket, ahogyan ez Kínában a mai napig szokás. A L'Oréal több mint 10 éve az egyike azon vállalatoknak, akik együttműködésben a kínai hatóságokkal és tudósokkal, alternatív vizsgálati módszerek elismertetéséért dolgoznak, és lehetővé teszik a kozmetikai szabályozások előmozdítását az állatkísérletek teljes és határozott megszüntetése felé.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/a-masik-oldal", "name": "a masik oldal" } } ] }