Szemöldök ceruza 101 Brow Artist Xpert Packshot Closed
Szemöldök ceruza 101 Brow Artist Xpert Texture
Formázza szemöldökét! Fejezze ki önmagát! Fedezze fel a L'Oréal Paris első szemöldökceruzájának személyre szabott árnyalait a harmónikus megjelenésért! A háromszög alakú hegy pontosan megrajzolja a körvonalat, a kerek közepe kitölti a szemöldököt, és könnyen felvihető formulájának köszönhetően azonnal rögzíti is azt. A puha formázóecset rövid, gyengéd szálaival megszelidíti és elsimítja a szemöldököt. Találja meg az Önhöz illőt !
Polyethylene, Cetearyl Ethylhexanoate, Octyldodecanol, Dicalcium Phosphate, Nylon, 12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Silica, Aqua / Water, Polyhydroxystearic Acid, Disteardimonium Hectorite, Talc, Propylene Carbonate, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, [+/, May Contain Ci 77491, Ci 77492 / Iron Oxides, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Ci 77510 / Ferric Ammonium Ferrocyanide, Ci 75470 / Carmine, Mica, Ci 77266 [Nano] / Black 2, ] (F.I.L. C194669/1).
1. Óvatosan töltse ki a szemöldök elejét, majd dolgozza el a puha szemöldökecset véggel 2. Apró, rövid mozdulatokkal töltse ki a szemöldök középső részét a természetes szemöldökszálak imitálásáért Rajzolja meg a szemöldök maradék részét egészen a végéig, és simítsa el újra.4. Végül kövesse precízen az alsó vonalat a valódi Xpert eredményért