Elseve Dream Long hajpakolás hosszú, igénybevett hajra, 300 ml

Engedje, hogy a Savior hajpakolás megmentse sérült, hosszú fürtjeit.

Maszk Saviour Maszk Elseve Dream Length Packshot Open
A NÖVÉNYI KERATIN-nal, VITAMIN-okkal és RICINUSOLAJ-jal gazdagított ápoló HAJPAKOLÁS az igénybevett hajhossz megszépítésére szolgál, intenzív ápolást és táplálást biztosít. A felvitel után a haj már 2-3 percen belül szebb lesz*.*Műszeres teszt a termékcsaládba tartozó sampon és hajpakolás 5 alkalmazása után. Az Elseve Dream Long Savior hajpakolás egy növényi keratinból, vitaminokból és ricinusolajból álló erőteljes koktéllal van dúsítva, és: – regenerálja a hajvégeket; – táplálja és erősíti a hajszálakat; – fényesebbé teszi a hajat.
Aqua / Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Niacinamide, Ricinus Communis Seed Oil / Castor Seed Oil, Hydroxycitronellal, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Trideceth, 6, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Panthenol, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Amodimethicone, Isopropyl Alcohol, Alpha, Isomethyl Ionone, Geraniol, Citric
Masszírozza a hajába a tápláló hajmaszkot, hagyja hatni 2-3 percig, majd öblítse ki. Finoman nyomkodja ki a hajából a vizet a kezével, és törülközővel gyengéden itassa fel a maradékot. Ne dörzsölje túl erősen a haját a sérülés és a töredezettség megelőzése érdekében.