Milyen a dehidratált haj? Fakó haj, amely kimerültnek és élettelennek tűnik. Megjelenése alapján intenzív hidratálásra van szüksége.
Bemutatjuk az új Elseve Hyaluron Plump termékcsaládot, amely a L'Oréal Paris hialuronsavat tartalmazó termékcsaládja dehidratált hajra. Az eredmény? Üde, rugalmas haj, élettel teli haj, amely akár 72 órán át hidratálja a hajat.

HIALURONSAV

A hialuronsav a kozmetikai ipar egyik legnépszerűbb összetevője, és a bőrápolásban már etalonnak számít. A hialuronsav most jelenik meg a hajápolásban. A bőrhöz hasonlóan a fejbőr számára is jótékony hatású lehet. Megakadályozza a kiszáradást, erősíti a bőr védőrétegét, segít ápolni a fejbőrt és jótékony hatással van a hajszálakra is. Annak ellenére, hogy nem tud közvetlenül behatolni a hajszálakba, a hajjal való természetes affinitásának köszönhetően be tudja vonni a sérült szálakat. Ily módon a hialuronsav kondicionáló hidratálóként működik, megkönnyítve a haj kifésülését.

KÜLÖNLEGES HIDRATÁLÓ RITUÁLÉ

1. LÉPÉS: Először vigye fel a Hyaluron Plump hidratáló sampont a nedves hajra, masszírozza a fejbőrön, majd öblítse le. A sampon alaposan megtisztítja a hajat, illetve hidratálja a fejbőrt és a hajszálakat.

2. LÉPÉS: Masszírozza be a Hyaluron Plump hidratáló balzsamot a haj hosszába, majd öblítse le. Amellett, hogy alaposan hidratálja a haját, megkönnyíti a fésülést is.

3. LÉPÉS: Az igazán intenzív hidratálásért használja a Hyaluron Plump hidratáló hajpakolást hetente 1 – 2 alkalommal. A hajpakolást samponos hajmosás után használja, zselés állaga kellemes virágillatú.

4. LÉPÉS: HIDRATÁLÓ SZÉRUM 2% ÁPOLÓ, HIALURONSAVAS HATÓANYAG-KOMBINÁCIÓVAL

A termékcsalád mely termékét ne hagyja ki semmi áron? A hidratáló szérumot 2% ápoló, hialuronsavas hatóanyag-kombinációval, ami egy krémes állagú spray. Használatkor azonnal akár 9%**-kal növeli a hajszálak átmérőjét, az akár 10-szeres hidratálásért és rugalmasabb hajért!

A hidratáló szérumot száraz vagy nedves hajra is felviheti. Az eredmény rugalmas, hidratált és puha haj. Ráadásként pedig kellemes illatot is ad a hajnak, amely a virágos illatjegyeket édes vaníliaillattal kombinálja.

** Műszeres teszt a termékcsalád többi tagjával együtt használva.