Hialuronsav, a hidratáló aktív összetevő

Csodálatos hidratáló, öregedésgátló, ráncfeltöltő molekula, amely tökéletes az érzékeny bőr számára. Nem hangsúlyozhatjuk eléggé: a hialuronsav a bőr legjobb barátja!
Mindannyian hallottunk már az arc feltöltéséhez befecskendezett hialuronsavról, de tudta, hogy természetesen is jelen van a bőrben? A hialuronsav a dermisz fő eleme, feladata, hogy hidratálja bőrünket, ezáltal hosszabb ideig megőrizze annak fiatalosságát és ragyogását. A hialuronsavnak köszönhetjük, hogy fiatalabb korban a bőr természetesen telt. A hialuronsav szivacsként működik, ezáltal képes hidratálni bőrünket. Ez azt is jelenti, hogy csodát tesz a száraz és érzékeny bőrrel. Bőrünk hidratálásával elősegítjük sejtjeinek regenerálódását és helyreállítjuk azok hidrolipid egyensúlyát. A vízhiányos bőr petyhüdtnek tűnhet, és feszülő vagy viszkető érzést okozhat. A hialuronsav ugyanakkor kényelmes és rugalmas érzetet kölcsönöz neki. Sajnos a kor előrehaladtával csökken a természetes hialuronsav szintünk. Bőrünk szárazabbá, fakóbbá és érzékenyebbé válik. Ekkor érdemes elkezdeni a hialuronsav tartalmú bőrápolási termékek használatát, mivel újra kell töltenünk bőrünk készleteit, hogy puha, telt megjelenést kölcsönözzünk neki. Az öregedésgátló csodaszer, a hialuronsav ezért méltán foglalja el helyét a fürdőszobánkban!
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.lorealparis.hu/hialuronsav-a-hidratalo-aktiv-osszetevo" } { "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/beauty-news", "name": "Beauty News" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/hialuronsav-a-hidratalo-aktiv-osszetevo", "name": "Hialuronsav, a hidratalo aktiv osszetevo" } } ] }