Ajándékok minden emeleten: jöjjön el és fedezze fel!

Érzi ezt a különleges érzést a levegőben? Ezt a csillapíthatatlan vágyat, hogy részese lehessen a bulinak, hogy elkápráztasson és csodáljon, hogy ajándékozzon és kényeztessen? Annak érdekében, hogy Ön a megérdemelt módon ünnepelhessen, a L'Oréal Paris megnyitja a kapuit, és több mint egy évszázadnyi innovációt és párizsi luxust hoz el Önnek.

Csillogó éjszaka egy csipetnyi francia luxussal

A párizsi kreativitás és szellem a kezdetek óta inspirálja a L'Oréal Paris csapatait. Idén sminkmestereink úgy döntöttek, hogy a 14, rue Royale sminkkollekcióval varázsolják tündöklővé az ünnepet . A márka történelmi párizsi központjáról elnevezett kollekció elvezeti Önt a francia főváros elegáns és ünnepi éjszakáiba.

Visuel Limited Edition 1 V2
Visuels Royal X4

Legyen 2022. egy csodás innováció

A L'Oréal 21 kutatóközpontjában világszerte 4000 kutatót foglalkoztat. Ők minden nap, kéz a kézben biztonságos és hatékony termékek kifejlesztésén, illetve az Ön bőrének és a hajának ápolásán dolgoznak. Ki más lenne jobb, mint egy innovációs szakember arra, hogy kidolgozza Önnel együtt a csodálatos ünnepek megéléséhez és a kivételes újévkezdéséhez szükséges formulát?

Visuel Labo 3

Ajándékozzon évszázados történelmet!

A 20. század hajnalán a L'Oréal Paris az első biztonságosan használható hajfestékkel támogatta a fűzőjüktől éppen csak megszabadult nők haj-extravaganciáját. Az 1960-as években a márka új társadalmi felelősségvállalásra bíztatta a nőket. 1971-ben jelent meg a L'Oréal teljes filozófiáját megtestesítő szlogen, a "Mert megérdemlem". A L'Oréal Paris a századforduló óta elkötelezett a fenntarthatóság mellett, határok lebontása, valamint a befogadás és a sokszínűség mércéjének emelése által.
A L'Oréal Paris több mint 100 év lenyűgöző történetére támaszkodik. Ez pedig csodás alap az ünnepek meséssé tételéhez!

Visuel Labo 1