Revitalift Éjszakai szérum retinollal, 30 ml

Éjszakai szérum retinollal mély ráncok ellen. Tiszta retinol - a legmagasabb koncentrációnk.

Termékadatok
Azonnal:  A bor hidratált, rugalmas és simábbnak látszik. Akár 1 hónap alatt: A bor textúrája egyenletesebb, fiatalosabbnak tunik és ragyogóbb. Akár 4 hónap alatt: Láthatóan csökkentheti a mély ráncokat.
Összetevők
  • Retinol

    A retinol (más néven A-vitamin) egy olyan molekula, amely a természetben, a növényvilágban is megtalálható. Lipofil, a májban és a bőrben tárolt anyag. A retinol a bőrápolásban etalonnak számító molekula, amelyet bőrgyógyászok az öregedés jeleinek korrigálására (ideértve a felületes és mély ráncokat, a nem eléggé egységes arcbőrt és a pigmentfoltokat) használnak. Rendkívül hatékony, néha az érzékeny bőr által ugyan kevésbé jól tolerált anyag, amely gyorsítja az epidermális sejtmegújulást és erősíti a bőrszerkezet hálózatát. A L'Oreal Paris Pro-retinol alakban használja, ami egy molekula, amely minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is megfelelő és amelyet a bőr képes biológiailag retinollá alakítani.

A tiszta RETINOL (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a börgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevö a ráncok korrigálására.
Használat
Vigyen fel 3-4 cseppet a megtisztított, száraz borre, este, a hidratáló használata elott. Mindig használjon legalább SPF 20-at a következo reggelen.
1. HÉT: Használja hetente 2x, éjszaka.
2. HÉT: Használja minden második éjszaka.
3. HÉT: Használja olyan gyakran, ahányszor boremegengedi.
Kezdetben természetes, ha pirosságot, bizsergést vagy szárazságot érez a Retinol használatakor. Ha ez bekövetkezik, hagyja abba használatát néhány napig, majd csökkentett gyakorisággal kezdje
újra. Ha komolyabb és tartósabb irritáció alakul ki, hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Ne tegye ki napnak. Kerülje el a szemmel vagy szájjal való érintkezését; amennyiben ez mégis megtörténik, alaposan öblítse le vízzel.
Ne használja más retinolos termékekkel együtt.
Revitalift
Éjszakai szérum retinollal, 30 ml