Revitalift Éjszakai szérum retinollal, 30 ml

Éjszakai szérum retinollal mély ráncok ellen. Tiszta retinol - a legmagasabb koncentrációnk.

Termékadatok
Azonnal:  A bor hidratált, rugalmas és simábbnak látszik. Akár 1 hónap alatt: A bor textúrája egyenletesebb, fiatalosabbnak tunik és ragyogóbb. Akár 4 hónap alatt: Láthatóan csökkentheti a mély ráncokat.
Összetevők
  • Retinol

    Retinol (also called Vitamin A) is a molecule that is found in the natural vegetal world. Lipophilic, it is stored in the liver and in the skin. Retinol is one of the gold standard molecules used by dermatologists to correct the signs of ageing, including superficial and deep wrinkles, inhomogeneous complexion and pigmentation disorders. Highly effective, sometimes less well tolerated by sensitive skin, it works by accelerating epidermal cell renewal and by reinforcing skin structure network. At L'Oreal Paris, it is used in the form of Pro-retinol, a molecule that is suitable for all skin types even sensitive, and that the skin is able to bioconvert into Retinol.

A tiszta RETINOL (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a börgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevö a ráncok korrigálására.
Használat
Vigyen fel 3-4 cseppet a megtisztított, száraz borre, este, a hidratáló használata elott. Mindig használjon legalább SPF 20-at a következo reggelen.
1. HÉT: Használja hetente 2x, éjszaka.
2. HÉT: Használja minden második éjszaka.
3. HÉT: Használja olyan gyakran, ahányszor boremegengedi.
Kezdetben természetes, ha pirosságot, bizsergést vagy szárazságot érez a Retinol használatakor. Ha ez bekövetkezik, hagyja abba használatát néhány napig, majd csökkentett gyakorisággal kezdje
újra. Ha komolyabb és tartósabb irritáció alakul ki, hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Ne tegye ki napnak. Kerülje el a szemmel vagy szájjal való érintkezését; amennyiben ez mégis megtörténik, alaposan öblítse le vízzel.
Ne használja más retinolos termékekkel együtt.
Revitalift
Éjszakai szérum retinollal, 30 ml