Revitalift Éjszakai szérum retinollal, 30 ml

Termékadatok
Éjszakai szérum retinollal mély ráncok ellen. Tiszta retinol - a legmagasabb koncentrációnk.

Azonnal:  A bor hidratált, rugalmas és simábbnak látszik. Akár 1 hónap alatt: A bor textúrája egyenletesebb, fiatalosabbnak tunik és ragyogóbb. Akár 4 hónap alatt: Láthatóan csökkentheti a mély ráncokat.
Összetevők
  • Retinol

    A retinol (más néven A-vitamin) egy olyan molekula, amely a természetben, a növényvilágban is megtalálható. Lipofil, a májban és a bőrben tárolt anyag. A retinol a bőrápolásban etalonnak számító molekula, amelyet bőrgyógyászok az öregedés jeleinek korrigálására (ideértve a felületes és mély ráncokat, a nem eléggé egységes arcbőrt és a pigmentfoltokat) használnak. Rendkívül hatékony, néha az érzékeny bőr által ugyan kevésbé jól tolerált anyag, amely gyorsítja az epidermális sejtmegújulást és erősíti a bőrszerkezet hálózatát. A L'Oreal Paris Pro-retinol alakban használja, ami egy molekula, amely minden bőrtípusra, így érzékeny bőrre is megfelelő és amelyet a bőr képes biológiailag retinollá alakítani.

A tiszta RETINOL (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a börgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevö a ráncok korrigálására.
Használat
Vigyen fel 3-4 cseppet a megtisztított, száraz borre, este, a hidratáló használata elott. Mindig használjon legalább SPF 20-at a következo reggelen.
1. HÉT: Használja hetente 2x, éjszaka.
2. HÉT: Használja minden második éjszaka.
3. HÉT: Használja olyan gyakran, ahányszor boremegengedi.
Kezdetben természetes, ha pirosságot, bizsergést vagy szárazságot érez a Retinol használatakor. Ha ez bekövetkezik, hagyja abba használatát néhány napig, majd csökkentett gyakorisággal kezdje
újra. Ha komolyabb és tartósabb irritáció alakul ki, hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz. Ne tegye ki napnak. Kerülje el a szemmel vagy szájjal való érintkezését; amennyiben ez mégis megtörténik, alaposan öblítse le vízzel.
Ne használja más retinolos termékekkel együtt.
Társadalmi és környezetvédelmi hatás

A L'Oréal Paris elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz. Számítási módszertanunk független tudományos szakértők által is értékelt, és az adatok a Bureau Veritas független könyvvizsgáló által ellenőrzöttek.

SCORE B

Szénlábnyom

10g1 Szénlábnyom - használati adagonként:
145g per 10mL

Vízlábnyom:

0.52 Vízlábnyom - használati adagonként:
6.5 per 10mL

Gyártási körülmények:

Gyártási hely: Németország. Fenntartható üzemben készült.
Hulladékhasznosítás: 100%
Megújuló energia: >99%

A csomagolás környezeti hatása:

Tanúsítvány: 100%
Újrahasznosított anyagok aránya3 : 40%
Újrahasznosítható4 :
Újratölthető vagy újrahasználható: Nem

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

1 Gramm CO2-egyenértéken [a(z) „arcápolás” kategória esetében átlagosan = 9.6g]
2 A vízre vonatkozó mutató, beleértve a vízminőséget + vízhiányt (m3) – a(z) „arcápolás” kategória esetében átlagosan = 1.9
3 A zárórendszeren kívül
4 Az újrahasznosítási előírások a hely szerint változhatnak

Fedezze fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!

Revitalift
Éjszakai szérum retinollal, 30 ml
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/borapolas", "name": "Bőrápolás" } } , { "@type":"ListItem", "position": 3, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/borapolas/arcapolas", "name": "Arcápolás" } } , { "@type":"ListItem", "position": 4, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/arcapolas/revitalift", "name": "Revitalift" } } , { "@type":"ListItem", "position": 5, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/revitalift/ejszakai-szerum-retinollal", "name": "Nocni serum s retinolem" } } ] }