True Match True Match bőrtónushoz igazodó púder 3DW Golden Beige

Nagyszerűen igazodik a bőr színéhez és textúrájához.

Termékadatok
A L’Oréal Paris True Match púder fixálja a sminket és bársonyos árnyalatot kölcsönöz az arcbőrének. A True Match púder nagyszerűen igazodik bőre színéhez és textúrájához a gyönyörű eredményért. A finom, puha és könnyed púder jól alkalmazkodik a bőrhöz: elfedi a kifényesedést, jól eloszlik a természetes hatásért vagy több rétegben fokozott fedést biztosít. Viselje a True Match púdert a True Match folyékony alapozó felett vagy önmagában a gyönyörű megjelenésért!
Összetevők
Talc, Nylon-12, Dimethicone, Isononyl Isononoate, Magnesium Stearate, Synthetic Fluorphlogopite, Zea Mays Starch / Corn Starch, Vinyl Dimethicone /Methicone Silsesquiox Ane Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Serica Powder / Silk Powder, [+/- Tartalmazhat: Ci 77891/ Titanium Dioxide, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Mica]. (Fil B55269/3)
Használat
A True Match púder olyan kompakt púder, amely gyönyörű megjelenést biztosít, merev érzet nélkül. A finom formulának köszönhetően felvihet akár csak egy áttetsző réteget a bőrszín kiegyenlítéséért vagy több réteget is a bőrhibák elfedéséért. Tanács: a doboz átlátszó tetején keresztül könnyen ellenőrizheti az árnyalatot, a tető alatt pedig egy beépített tükör és egy szivacs is található.
3DW Golden Beige
True Match
True Match bőrtónushoz igazodó púder 3DW Golden Beige