10 alapvető szépségápolási tipp a makulátlan bőrért

A bőrről való gondoskodás egyet jelent annak megfelelő kezelésével. Gondoskodjon róla a megfelelő időben és a megfelelő módon. Ennek érdekében felfedjük szupertitkos bőrápolási tippjeinket a természetesen makulátlan bőrért.

TIPP
1

Az vagy, amit megeszel

Az elfogyasztott ételek nyomot hagynak a bőrén; vagyis a tökéletes arcbőr belülről fakad. A gyönyörű bőr eléréséhez ügyeljen rá, hogy az étrendje tartalmazza a következőket:

- Antioxidánsokat: zöldségeket és gyümölcsöket, különösen a piros és narancsszínűeket Mindenekelőtt egyen sok sárgarépát. Ez gazdag béta-karotinban, amely hamvas ragyogást kölcsönöz bőrének.

- A-vitamint vagy retinolt Megtalálható a sárgarépában, sajtban, tojásban és az olajos halakban.

- C-vitamint: az öregedésgátló vitamint Ragyogó arcbőrt kölcsönöz. És ezen felül felpezsdíti a kollagénrostok termelését, ezáltal feszesítve a bőrt.

- Zöldteát Dekongesztív tulajdonságaihoz hasonlóan elősegíti a méreganyagok kiürülését, amelyek a fakó arcbőrért felelősek. Az egyik komponense még az ultraibolya sugárzással szemben is védelmet nyújt.

- Olívaolajat A száraz krokodilbőr elleni harcban semmi sem nyújthat jobb segítséget a linolsavnál, amely meggátolja, hogy a víz elpárologjon a bőrsejtekből.

TIPP
2

A szépségápolási rutin szintén alapvető fontosságú

A következő lépések mindegyike kritikus fontosságú az egészséges, makulátlan bőr eléréséhez.

- Védelem a külső hatásokkal – különösen a szennyeződésekkel – szemben. Használjon nappali krémet minden reggel. A krém hidratálja az arcát és lelassítja a dehidratációt, ezáltal segítve a gyönyörű bőr elérését. Válasszon fényvédőt és vitaminokat tartalmazó terméket a bőr védekezőképességének megerősítéséhez.

- Szemkörnyékápoló termék használata. Némelyik felszabadítja a pórusokat és csökkenti a karikákat a fiatalabbnak tűnő szemekért, valamint csökkenti a szarkalábak és ráncok megjelenését.

- Arctisztítás. Az egyik legfontosabb bőrápolási tippünk. Távolítsa el a sminket minden reggel és este, hogy megszabaduljon a szennyező részecskéktől és a sminkmaradványoktól, amelyek nem engedik lélegezni a bőrét. Bőre azonnal könnyebben fog lélegezni.

- Éjszakai táplálás. A bőr éjszaka építi újjá magát és ekkor regenerálódik. Ehhez vitaminokra, zsírsavakra és hidratáló anyagokra van szüksége éjszakai krém formájában, amelyet közvetlenül lefekvés előtt érdemes alkalmazni.

- Végül egy alapvető, mégis sokszor feledésbe merülő szépségápolási teendő: a belső hidratálás a bőr kisimításához és feltöltéséhez. Igyon sok vizet, gyógyteát, frissen facsart gyümölcslevet és smoothie-t, amely vitaminokban gazdag.