A L'ORÉAL PARIS CSAPATA ÖRÖMMEL JELENTI BE, HOGY AZ ÚJ GLOBÁLIS NAGYKÖVET NEM MÁS, MINT KENDALL JENNER

Minden bizonnyal a szépségipar egyik legnagyobb bejelentésének számít, hogy a L'Oréal Paris, a világ első számú szépségápolási márkája, örömmel üdvözli Kendall Jennert a csapatukban.

Kendall egy befolyásos, sikeres és tehetséges fiatal nő, aki folyamatosan lenyűgözi a körülötte lévőket. A divatipar állandó szereplőjeként, vállalkozóként és médiasztárként, Kendall Jenner a generációja példaképévé vált.

ISMERJE MEG KENDALL JENNER

Kendall Jenner 1995-ben, Los Angelesben látta meg a napvilágot. 2007-től kezdve, testvéreivel együtt, Kendall az egész világ szeme előtt nőtt fel. 13 évesen kezdett modellkedni, és 22 éves korára már rengeteg mindent elért: a legnagyobb divatházak kifutóin vonult, és a világ legnevesebb márkáival dolgozott együtt.

A NŐI TESTVÉRISÉG SZIMBÓLUMA

Kendall Jenner a szolidaritás és a női testvériség szimbóluma, hiszen egy olyan családból származik, amelynek feje az az erős nő, aki a modernkor számára újraértelmezte a sikert és az afelé vezető utat. A kameráktól távol a család minden tagja a saját útját járja, miközben egymást is támogatják. Mindegyikük a saját kezébe vette a saját identitását és a sorsa irányítását, és a saját útjukat járva megmutatták, hogy a nők igenis képesek rá, hogy együtt fejlődjenek és közben egymást is segítsék.

“A L'Oréal Paris számára megtiszteltetés, hogy bejelenthetjük a partneri együttműködésünket a világ egyik legbefolyásosabb nőjével. Ezzel a nők támogatásáról szóló küldetésünk egy magasabb szintre lépett. Kendall Jenner bármikor ugyanilyen sikeres lehetett volna, de akkor lehet, hogy mások befolyásolták vagy akár irányították volna az általa képviselt értékeket, az imidzsét és a döntéseit. Azonban senki sem befolyásolhatja Kendall Jennert, csak is Kendall Jenner. Ő a megtestesítője mindannak, amit a Z generáció képvisel: ura a saját imidzsének, büszkén hirdeti az önbecsülés fontosságát, és másokat is erre inspirál.”

Delphine Viguier-Hovasse

L'Oréal Paris globális elnöke

Vignettes  Spoke

A SAJÁT IMIDZSÉNEK IRÁNYÍTÓJA

A közösségi médiában 350 millió követővel rendelkező Kendall Jennernek saját globális médiaplatformja van, ahol ő a főnök. Mivel teljes mértékben maga dönti el, mit oszt meg a világgal, arra inspirálja a nőket, hogy legyenek önmaguk, és osszák meg életüket a saját feltételeik szerint.

EGY ÉRTÉKES NŐ

Az ikonikus Kendall Jenner valóra váltotta azt, ami sokak a legmerészebb álmait is felülmúlja, és igazi globális sikertörténetté vált. Az évek során a szupermodell arra használta befolyásos pozícióját és platformját, hogy nyíltan beszéljen a mentális egészséggel és szorongással kapcsolatos küzdelmeiről. Őszintesége hozzájárult ahhoz, hogy az őt csodáló fiatal nők és lányok milliói között párbeszéd kezdődjön. Mert pusztán a tudat, hogy Kendall Jenner is bizonytalansággal küzd, segít a nőknek és lányoknak abban, hogy nyíltan beszéljenek saját problémáikról, és támogató hálózatokat hozzanak létre az önbecsülés kialakításának útján.

“Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy új, erős, befolyásos nőkből álló szövetség tagja lehetek, és kimondhatom azokat az ikonikus szavakat: mert megérdemlem”

Kendall Jenner
 

KENDALL JENNER LOOKS

TRY NOW

  • Virtual Makeup Try On

    Próbáljon fel több száz sminkterméket virtuálisan, és találja meg az Önnek legjobban álló árnyalatot!

    Virtual Makeup Try On
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Home" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.lorealparis.hu/kendall-jenner-new-loreal-paris-ambassador", "name": "kendall jenner new loreal paris ambassador" } } ] }