Amíg mindössze a nők csak nagyon kis százaléka természetesen szőke, a becsült érték szerint három nőből egy (azaz a nők 33 százaléka) festi szőkére a haját. És hogy napcsókolta szőkétől kezdődő rengeteg gyönyörű szőke árnyalat közül hogyan tudja kiválasztani a tökéleteset?

Hogy ebben a segítségére legyünk, összeállítottunk egy szószedetet, amivel megfejtheti az összes létező szőke árnyalat nevét: a jeges platinától az élénk eperszőkéig, és mindent, ami a kettő között megtalálható.

A szőke melyik árnyalata áll a legjobban?

A L’Oréalnál hiszünk a természetes tulajdonságok megbecsülésében, ami magában foglalja a bőrtónushoz illő hajszín választását is. Íme a legjobb tanácsaink a tökéletes szőke árnyalat kiválasztásához:

Világos bőr

Világos porcelánbőrrel áldotta meg a sors? Ne keressen tovább! A hamvas, bézs és gyöngyszőke árnyalatok tökéletesen kiegészítik a rózsás arcot.

Sötétebb bőr

Ha gyönyörű sötét vagy olajbarna arcszínnel rendelkezik, Önhöz legjobban a karamell vagy aranytónusú árnyalataink illenek.

Kék vagy zöld szemek

A szürke vagy kék szemekhez legjobban a világosszőke árnyalat illik, míg a zöld szemek rezes árnyalattal festenek ragyogóan.

Barna szemek

A mélybarna, gesztenyeszín szemekkel a sötétebb, karamellszőke vagy barnásszőke árnyalatok mutatnak a legjobban.

A szőke hajszín ápolása?

Mint minden jó kapcsolatnak, a hajszínnek is stabil alapokon kell állnia. Gondoskodjon fürjeinek ápoltságáról és megfelelő állapotáról professzionális hajápolók használatával. A hamvasító vagy lila samponok (köztük az Elseve Purple Shampoo) semlegesítik a meleg tónusokat és eltüntetik a sárga árnyalatokat, míg a piros samponok új életre keltik az eperszőke élénk, meleg árnyalatait.

Itt találja az elérhető szőke árnyalatokat tartalmazó szószedetünket, amely segítségével könnyedén kiválaszthatja az Ön számára tökéletes árnyalatot.

Gyöngyszőke

Egy árnyalattal a platinaszőke feltűnő fehér tónusai alatt hűvös, gyöngyszőke színt talál. A platina vagy jegesszőke árnyalatnál valamivel melegebb Préférence Stockholmárnyalatunk ragyogó skandináv megjelenést kölcsönöz.

Hamvas vagy pezsgőszőke

A platinához hasonlóan ez egy nagyon világos szőke árnyalat, inkább pirosas, mint kékes beütéssel. Ez azt jelenti, hogy leginkább a melegebb bőrtónusokhoz passzol, vagy azokhoz, akiknek a bőrében piros pigment található. A Préférence Osloárnyalatunk szuper sikkes és hideg szőke szín, mely semlegesíti a nem kívánatos rezes árnyalatokat.

„Bronde” vagy mézszőke

A bronde vagy mézszőke árnyalat tökéletes átmeneti szín, ha épp barnáról váltana szőkére. Szerezzen irigylésre méltó mézszínű fürtöket Excellence Créme festékünk 8.3 Világos aranybarnaszínével, amely négy ragyogó, napcsókolta árnyalatban érhető el.

Rózsaszőke, barack, vagy „blorange”

Biztosan hallottál már a „bronde-ról”, de mi a helyzet a „blorange-dzsal”? A szőke-narancs egy nagyon szép, átmenetes árnyalat, ami már inkább vörös, mint szőke. Ez az árnyalat a pasztellszínek iránti szeretetünkből született, és néha véletlenszerűen is létrejön, amikor a rózsaszínes haj fakulni kezd. Ez a bulis és modern, pink, pasztell barackszín és szőke beütésekkel rendelkező szín legjobban szőke hajszínen működik. Próbálja ki a Préférence festékünk 8.23 Santorini Shimmering Roseárnyalatával.

Bézs szőke

Rusztikusabb, majdnem fémes árnyalata a szőkének. Ez a szín egy újabb tökéletes módja annak, hogy barna hajszínről szőkére váltson. Ez az enyhén füstös, hamvas bézs árnyalat legjobban a 8 Szőke árnyalatú Excellence Crémefestékünkkel érhető el.

Aranyszőke

Az aranyszőke a bézs szőkénél valamivel melegebb, csillámló árnyalat. Egy kis figyelmeztetés: ez az árnyalat hajlamos a napcsókolta tónus helyett vajas-sárga színbe átmenni, ezért gondoskodjon róla, hogy jó minőségű hajfestéket használ, mint például az aranyszőke árnyalatú Excellence Crémefestékünk. Ezen kívül fontolja meg az ezüst vagy lila samponra váltást a rezes vagy sárgás árnyalatok semlegesítése érdekében.

Minden esetben végezzen allergiatesztet 48 órával a használat előtt. Minden esetben olvassa el és tartsa be a csomagoláson és a használati útmutatóban található instrukciókat!
Kihagy a csúszka: Full Range

Javítsa a rutinját

Szeresse új megjelenését:

Kihagy a csúszka: Body Care Articles

Fedezzen fel még több tippet és trükköt

Tegye boldoggá bőrét