Magic Retouch Spray Világosszőke - Magic Retouch Hajtőszínező spray 75 ml

Az eredmény az első samponos mosásig tart. Akár 25 használatra elegendő.

Termékadatok
A L'Oréal Paris Magic Retouch segítségével pillanatok alatt megszabadulhat a lenőtt hajtövektől. Ideális megoldás a sötét hajtövek elfedésére. Gyönyörű, ápolt haj mindössze néhány másodperc alatt. Találja meg az Ön árnyalatát! A kínálatunkban először szereplő azonnali hajlenövés korrigáló Magic Retouch spray lehetővé teszi, hogy egyetlen mozdulattal elfedje az ősz hajszálakat és a lenövéseket – amikor, ahol és ahogyan csak szükséges. 3 másodperc a kifogástalan hajtövekért! Nagyszerűen igazodik és egybeolvad az eredeti hajszínnel, még festett haj esetén is. Világosszőkétől fekete hajszínig. Hatása a következő hajmosásig tart. Nem fogja meg a ruhákat, könnyű formula. Akár 30 használatra elegendő.
Összetevők
Isobutane, Ethyl Trisiloxane, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Trimethylsiloxysilicate, Triethoxycaprylylsilane, Methyl Trimethicone, Code F.I.L:C179618/1
Használat
Használat előtt alaposan rázza fel. Felfelé tartva tartsa. Száraz, formázott hajra használja. Tartsa körülbelül 10 cm-re a hajától és könnyed permettel fújja a hajtövekre. Ne fújjon túl sokat. Kis mennyiség elegendő. Hagyja megszáradni, mielőtt hozzáérne!
Aranybarna
Magic Retouch
Spray Világosszőke - Magic Retouch Hajtőszínező spray 75 ml